Hesabım
    "Elite" 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı: Ateşli, Heyecanlı ve Cinayet Gizemiyle Dolu Bir Final!

    Netflx'in uzun soluklu sevilen dizisi "Elite" 8. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

    Netflix'in en uzun soluklu İspanyolca dizisi "Elite"in 26 Temmuz'da vizyona girecek olan sekizinci ve final sezonunda ölüm kol geziyor.

    Gençlik draması 2018'den beri yayınlanıyor ve bir burs programı aracılığıyla elit bir okula kayıt yaptırma şansı elde eden üç işçi sınıfı öğrencisi ile onların zengin sınıf arkadaşları arasındaki ilişkiler etrafında dönüyor.

    Yeni sezonda Las Encinas mezunlar derneğinin liderleri Emilia ve Héctor Krawietz kardeşlerin gelişi okulun temellerini sarsar. Etkili, güçlü, yozlaşmış ve yozlaşmış Krawietz, gittikleri her yere kaosu dağıtacak ve onların tuzağına düşenlerin hayatlarını mahvedecek. Yalnızca Omar onlarla yüzleşebilecek ve düşmelerini görmek için her şeyi yapmaya hazır olacaktır çünkü sonuçta Las Encinas'ta her zaman yanlış olan her şeyi temsil ediyorlar.

    Carlos Montero ve Jaime Vaca tarafından yaratılan 8. sezonda Omar Ayuso, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al Saidi, Ander Puig, Carmen Arrufat, Mina el Hammani, Iván Mendes, Maribel Verdú rollerine geri dönüyor.

    "Elite" final sezonuyla 26 Temmuz'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top