Hesabım
    Josh Brolin Başrollü "Outer Range" 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

    Prime Video "Outer Range"i iptal ederek hayranları cevapsız sorularla bıraktı...

    Prime Video

    Prime Video, Josh Brolin'in başrolde yer aldığı bilim kurgu/neo-Western draması "Outer Range"i üçüncü sezon için yenilememeye karar verdi. Duyuru, dizinin yedi bölümlük ikinci sezonunun 16 Mayıs'ta yayınlanmasından yaklaşık iki ay sonra geldi ve dizinin hayranlarını cevapsız sorularla karşı karşıya bıraktı.

    "Outer Range"de Josh Brolin, Wyoming'in vahşi doğasının sınırında gizemli ve karanlık bir olguyla, bir boşlukla karşılaştıktan sonra toprağı ve ailesi için amansız bir mücadele veren çiftlik sahibi Royal Abbott'u canlandırıyor.

    Dizi boyunca Abbott çiftliğinin batı merasındaki tuhaf boşluk entrikanın ve gerilimin merkezi noktası oldu. 2. sezonda, Royal ve Lili Taylor'ın canlandırdığı eşi Cecelia, torunlarının ortadan kaybolmasıyla ve bunun sonucunda aileleri üzerinde oluşan gerginlikle uğraşırken, boşluğu çevreleyen gizem daha da derinleşti.

    Türlerin benzersiz karışımına ve ilgi çekici hikayesine rağmen hikaye, üzücü bir sonla karşılaştı ve Royal Abbott'un ve ürkütücü boşluğun kaderini çözümsüz bıraktı. "Outer Range", hiçbir zaman gerçekleşmeyecek muazzam potansiyele sahip birçok dizi arasına eklenirken, iptal kararı, anlatının tatmin edici bir sonuca varmasını görmek isteyen sadık hayran kitlesi arasında şüphesiz hayal kırıklığı yaratacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top