Hesabım
    Netflix Kara Komedisi "Sirens"ın Kadrosu Tamamlandı

    "Maid"in yaratıcısından gelen dizide Julianne Moore, Milly Alcock, Kevin Bacon gibi isimler rol alacak.

    .

    Julianne Moore, Milly Alcock, Meghann Fahy, Kevin Bacon ve Glenn Howerton, Netflix'in kara komedi mini dizisi "Sirens"te başrol oynamaya hazırlanıyor.

    Maid”in yaratıcısı Molly Smith Metzler, projeyi “Elemeno Pea” adlı oyunundan uyarlayacak. Lüks bir sahil arazisinde geçen bir hafta sonunu anlatan hikayede Devon (Fahy), kız kardeşi Simone'un (Alcock) patronu olan esrarengiz sosyetik Michaela Kell (Moore) ile ürkütücü bir ilişkisi olduğunu düşünüyor.

    Michaela'nın kült lüks hayatı Simone için uyuşturucu gibidir ve Devon bir müdahale zamanının geldiğine karar verir. Devon, kız kardeşinin izini sürdüğünde Michaela'nın ne kadar zorlu bir rakip olacağı hakkında hiçbir fikri yoktur.

    Bacon, Moore'un karakterinin aileden varlıklı eşini canlandıracak. Howerton ise komşusunun vakıf fonunu tüketen müzmin bekar bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Metzler yazar, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dani Gorin, Tom Ackerley ve Margot Robbie de yönetici yapımcı olarak yer alırken, Nicole Kassell ilk iki bölümü yönetecek ve aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top