Hesabım
    "Cobra Kai" Final Yapıyor: 6. Sezondan İlk Fragman

    Netflix'in sevilen dizisi "Cobra Kai" altıncı sezonuyla veda etmeye hazırlanıyor.

    Netflix, "The Karate Kid" spin-off'u olan "Cobra Kai" dizisinin altıncı ve son sezonunun ilk fragmanını yayınladı.

    Sevilen dizinin final sezonu, her biri beş bölümden oluşan üç farklı bölüme ayrılacak. İlk beş bölüm 18 Temmuz'da, ikinci grup ise 28 Kasım'da platforma eklenecek. Son beş bölüm ise 2025'te gelecek.

    Yeni sezon Cobra Kai'nin Vadi'den elenmesiyle başlıyor. Senseiler ve öğrenciler, karatenin dünya şampiyonası olan Sekai Taikai'de yarışıp yarışmayacaklarına ve nasıl yarışacaklarına karar vermelidir.

    Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg diziyi hem kaleme alıyor hem de Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett, Susan Ekins, Ralph Macchio ve William Zabka ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

    "Cobra Kai"nin başrollerinde Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove, Xolo Mariduena, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List ve Gianni DeCenzo yer alıyor.

    Altıncı sezonun tüm bölümlerinin, Macchio'nun önümüzdeki yaz başında bir sonraki “The Karate Kid” filminde yeniden rol almasına kadar yayınlanması bekleniyor. Bu filmde Macchio'ya, 2010 yapımı "Karate Kid"de rol alan Jackie Chan de eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top