Hesabım
    "One Piece" 2. Sezon Çekimleri Başladı: Netflix'ten Özel Klip!

    Netflix, "One Piece" 2. sezon çekimlerinin başlamasını özel bir video ile duyurdu.

    Netflix'in canlı aksiyon "One Piece" dizisi ikinci sezonu için prodüksiyona başladı ve Ilia Isorelys Paulino'nun "Alvida", Jeff Ward'ın "Buggy" ve Michael Dorman'ın "Gold Roger" olarak geri dönüşleri doğrulandı.

    Orijinal ekibin geri döneceği de daha önce doğrulanmıştı. Netflix'in duyuru için özel olarak yayınladığı videoda gçrüldüğü üzere, Iñaki Godoy "Monkey D. Luffy" rolünü, Mackenyu "Zoro" rolünü, Emily Rudd "Nami" rolünü, Jacob Romero "Usopp" rolünü ve Taz Skylar da "Sanji" rolünü üstlenmek üzere Cape Town'da tekrar bir araya geldi.

    Yeni sezonda dört kötü karakter rol alacak ve bu karakterleri Daniel Lasker, Camrus Johnson, Jazzara Jaslyn ve David Dastmalchian canlandıracak. Ek yeni oyuncular arasında Brendan Sean Murray, Callum Kerr, Clive Russell, Julia Rehwald, Rob Colletti, Ty Keogh ve Werner Coetser da yer alıyor.

    Eiichiro Oda'nın Japonya'nın tarihteki en çok satan manga serisine dayanan dizi, Ağustos 2023'te çıkış yaptı ve kısa süre sonra ikinci sezon için yenilendi. Canlı aksiyon korsan dizisi Shueisha ile ortaklaşa oluşturuldu ve yapımcılığını ITV Studios'un ortağı Tomorrow Studios ve Netflix üstlendi. Matt Owens ve Joe Tracz, canlı aksiyon dizisinde ortak dizi sorumlusu, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Tomorrow Studios aracılığıyla Eiichiro Oda, Marty Adelstein ve Becky Clements, Tetsu Fujimura, Chris Symes ve Steven Maeda da yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Maeda ayrıca geçen sezon Owens'la birlikte dizi sorumlusu olarak görev yaptı ancak ikinci sezonda istifa etti ve yerine "Percy Jackson and the Olympians" yazarı ve yardımcı yapımcı Tracz getirildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top