Hesabım
    "Jessica Jones" ve "Iron Fist" Yıldızları Marvel'a Geri Dönecek mi?

    Krysten Ritter ve Finn Jones, Marvel-Netflix dizilerindeki rollerine geri dönmeye hazır!

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un önce terk ettiği Marvel Television mirasını yeniden benimsemeye karar vermesiyle Marvel Netflix dizileri Disney+'a ve resmi MCU zaman çizelgesine yerleşti.

    Benzer şekilde "Daredevil: Born Again", Netflix'teki "Daredevil" dizisinden keskin bir ayrılığı temsil etmeyecek şekilde yeniden düzenlendi ve Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) ve Jon Bernthal'ın (Frank Castle/Punisher) yanı sıra, başlangıçta projeye dahil edilmeyen Deborah Ann Woll (Karen Page) ve Elden Henson (Foggy Nelseon) da geri döndü.

    Netflix'teki Marvel dizilerinden başka isimlerin de rollerine geri dönme ihtimali olup olmadığı bir süredir tartışılıyor. Krysten Ritter, Mike Colter ve Finn Jones sırasıyla "Jessica Jones", "Luke Cage" ve "Iron Fist" dizilerine liderlik ettiler. Ayrıca "The Defenders" dizisinde Cox'un Daredevil'iyle birlikte çalıştılar.

    Ritter, THR ile gerçekleştirdiği yeni bir röportajda daha önce yaptığına benzer yorumları tekrarladı ve Jessica Jones rolüne "yüzde yüz" geri döneceğini söyledi:

    "Ben hazırım ve elbette göz açıp kapayıncaya kadar orada olurdum. Kesinlikle sevdiğim bir karakter ve çok uzun zamandır hayatımın bir parçasıydı. Bu karakteri beş yıl boyunca oynadım ve o benim ve birçok kadın ve erkek için çok önemli bir karakter. Yani, eğer fırsat olursa, zaten fazladan bir ceketim olabilir ya da olmayabilir [Gülüyor]

    The Nerd Shepherd ile yakın zamanda yapılan bir röportajda ise Finn Jones, geri dönmeyi ve Colter'la birlikte "Heroes for Hire" dizisini gerçekleştirmeyi çok istediğini söyledi:

    [Bu karakterde] gelişmek için çok fazla alan var… Sanırım profesyonel olarak bu karakterle büyümeye devam etmek isteyeceğim bir yerdeyim. Mike ile aramdaki kimyayı yeniden görmeyi çok isterim. Her zaman harikaydı. Bunların bir araya getirilmesi gerçekten ilginç karakterler olduğunu düşünüyorum. Eğer beni ve Mike'ı Heroes For Hire TV dizisi için geri getirirlerse, bunun doğru yol olacağını düşünüyorum."

    Ritter'ın bir gün Jessica Jones olarak geri dönmesi oldukça mümkün görünse de, Jones bu kadar net değil; özellikle de yaklaşan animasyon dizisi "Eyes of Wakanda"nın Asyalı bir aktörün canlandıracağı yeni bir Iron Fist'i tanıttığı yönündeki söylentiler gündemdeyken. Ancak Marvel Studios söz konusu olduğunda hiçbir şey imkansız değil.

    Ritter en son "Orphan Black: Echoes" adlı spin-off dizisinde rol aldı. Colter şu anda Paramount+'da beğenilen "Evil" dizisinin dördüncü ve son sezonunda izlenebilir ve Jones yakın zamanda Starz'ın iptal edilen "The Venery of Samantha Bird" dizisinde çalıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top