Hesabım
    "Rings of Power" 2. Sezondan Yeni Görseller: Höyüklü Kişiler Geliyor!

    "Güç Yüzükleri" dizisinin yeni sezonu, Tolkien eserlerinden yeni karakterleri ekrana taşımaya hazırlanıyor.

    Empire Magazine

    Amazon Prime Video'nun "The Lord of the Rings: The Rings of Power" (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisinin ikinci sezonunda Tom Bombadil'in (Rory Kinnear) tanıtılacağı haberinin ardından, yeni sezonda karşımıza çıkacak gizemli Orta Dünya karakterlerinin de fotoğrafları yayınlandı.

    Dizinin karakterlerini kapağına taşıyan Empire Magazine, J.R.R. Tolkien'in "Yüzük Kardeşliği" kitabında ortaya çıkan ölümsüz yaratıklar olan Höyüklü Kişiler'in (Barrow-wights) ilk görsellerini de yayınladı.

    İlk sezonda Halbrand'ın insan kişiliğinin arkasına saklanan Sauron, önümüzdeki sezon elf kılığına girerek, Hediyelerin Efendisi Annatar olarak daha da ölümcül bir aldatmacayla geri dönecek. İlk sezon finalinde, Sauron'un egemenliğinin simgesi olan Hüküm Dağı Güney Toprakları'nın kalbinde doğmuştu.

    Sam Hazeldine'in Adar'ının Orkların lideri olmasıyla Sauron, yakında dünyanın geri kalanına savaş açma planları yapacak. Orta Dünya'ya diz çöktürmenin yollarından biri de Höyüklü Kişiler olacak. Tolkien'in inancına göre bu yaratıklar, yaşayanların dünyasında dolaşan ve onları taciz eden kötü ruhlardı. Özellikle Angmar'ın Cadı Kralı tarafından Tyrn Gorthad'ın mezarlığına yerleşmeleri ve düşmüş Dúnedain krallığı Cardolan'ın yeniden dirilişini engellemeleri için gönderildiler.

    Tolkien'in bilgilerine göre, Höyüklü Kişiler, Arnoria Krallığı'nın oluşumundan ve Numenor'un batmasından sonra ortaya çıktığından, dizinin ikinci sezonunun onları hikayesine nasıl dahil ettiğini görmek ilginç olacak.

    Dizinin görsel efekt süpervizörü Jason Smith, karakterlerle ilgili olarak şunları söylüyor:

    Höyüklü Kişiler, kendi istekleri dışında kötülük için hareket eden eski, yeniden canlandırılmış kahramanlar. Daha önce görmediğim bir şeyi üstlenmek çok heyecan vericiydi. Daha önce ölümsüzleri görmüştük ama bu şekilde değil. Orta Dünya'da küçük bir korku filmi çekiyoruz."

    Dizinin geri dönen oyuncuları arasında Galadriel rolünde Morfydd Clark, Elrond rolünde Robert Aramayo, Sauron rolünde Charlie Vickers, Isildur rolünde Maxim Baldry, Disa rolünde Sophia Nomvete gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top