Hesabım
    Michael Fassbender ve Jeffrey Wright Politik Drama "The Agency"de Buluşuyor

    George Clooney'nin yapımcısı olduğu yeni politik dramanın kadrosu şekilleniyor.

    .

    Fransız politik drama dizisi "The Bureau"nun Amerikan uyarlamasında oyuncu kadrosu şekilleniyor. "The Agency" adını alacak dizinin başrolünü Michael Fassbender üstlenecek. Jeffrey Wright ise Fassbender'ın patronu ve akıl hocası olarak dizinin kadrosuna katılan ikinci isim oldu.

    İki kez Oscar adayı olan Fassbender "The Agency"de, gizli hayatını bırakıp Londra İstasyonuna dönmesi emredilen bir CIA ajanını canlandırıyor. Ardında bıraktığı aşk yeniden ortaya çıkınca romantizm yeniden alevlenir ve çok geçmeden görevi kalbiyle karşı karşıya gelir.

    Çekimler şu anda Londra'da sürüyor; ilk iki bölümü Joe Wright yönetiyor ve Jez ile John-Henry Butterworth yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Paramount Global Eş CEO'su ve Showtime & MTV Entertainment Studios Başkanı Chris McCarthy yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Jeffrey Wright sadece karakterleri canlandırmıyor; her rolü ham, duygusal güç ve derin, psikolojik içgörüyle aşılayarak onları tamamen yaşıyor. Onun Michael Fassbender'a ve Joe Wright, Jez ve John-Henry Butterworth, Grant Heslov ve George Clooney'den oluşan yaratıcı rüya ekibimize katılmasından büyük heyecan duyuyoruz."

    Wright, son olarak Amazon MGM Studios'un "American Fiction" filminde başrolü üstlendi ve bu filmle Oscar, Altın Küre, Critic's Choice, Gotham, SAG ve NAACP Image Ödülleri'ne aday gösterildi; Independent Spirit Ödülü'nü kazandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top