Hesabım
    David Tennant ve Aidan Turner'lı "Rivals" Dizisinden İlk Fragman

    Dizi, kurgusal bir İngiliz kasabasında üst sınıf aileler arasında yaşanan seks, skandal ve ihanetleri konu alıyor.

    Disney+, başrollerinde David Tennant, Aidan Turner, Alex Hassell, Katherine Parkinson ve Danny Dyer'ın yer aldığı "Rivals" dizisinden ilk fragmanı yayınladı.

    Jilly Cooper'ın 1988 tarihli, çok satan Rutshire Chronicles serisinin ikinci bölümüne dayanan bu son derece duygusal destan, kurgusal bir İngiliz ilçesinde üst sınıf aileler arasında yaşanan seks, skandal ve ihanetleri konu alıyor.

    Üst sınıfların yaşadığı hayali Rutshire kasabasında geçen Rivals, 1986'da iki güçlü adam arasında uzun süredir devam eden rekabetin alevlenmek üzere olduğu acımasız bağımsız televizyon dünyasına dalıyor: Eski Olimpiyatçı, Parlamento Üyesi ve kötü şöhretli çapkın Rupert Campbell-Black (Alex Hassell) ve bağımsız TV Corinium Television'ın kontrolörü olan komşusu Tony Baddingham (Tennant).

    Dizinin yapımcılığını Dominic Treadwell-Collins'in (A Very English Scandal) bağımsız şirketi Happy Prince üstleniyor ve Treadwell-Collins aynı zamanda Laura Wade ile birlikte diziyi yazdı ve yapımcılığını üstlendi. Baş yönetmen, aynı zamanda ilk üç bölümde sorumlu yapımcı olarak görev yapan Elliot Hegarty'dir (Ted Lasso). Eliza Mellor (Poldark) da dizi yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top