Hesabım
    "Baby Reindeer"ın Yaratıcısı Richard Gadd, Yeni Dizisi İçin HBO ile Anlaştı

    Richard Gadd'ın yazdığı "Lions" HBO ve BBC ortak yapımcılığında çekilecek.

    Netflix

    Baby Reindeer”ın yaratıcısı ve yıldızı Richard Gadd, bir sonraki drama dizisi "Lions"ı HBO ve BBC için hazırlıyor. Gadd, altı bölümlük drama dizisini yarattı, yazdı ve yürütücü yapımcılığını üstlendi, ancak son projesinin aksine bu dizide rol almayacak.

    BBC'nin bu diziyi Şubat ayında Netflix'te yayınlanan "Baby Reindeer"ın galasından önce sipariş ettiği biliniyor. "Baby Reindeer" bu yıl yayınlandığında bir gecede sansasyon yarattı ve Gadd'ı herkesin tanıdığı bir isme dönüştürdü. Aynı zamanda çok sayıda tartışmaya da yol açtı.

    Netflix, 120 Milyon Dolarlık "Baby Reindeer" Davasıyla Karşı Karşıya!

    Yeni dizi "Lions" Glasgow'da geçiyor ve 1980'lerden günümüze kadar neredeyse kırk yılı kapsıyor. Dizide, Niall adında İskoç bir adam, görüşmediği 'kardeşi' Ruben'in düğününe geldiğini görür.

    Dizi kardeşlerin ilk buluşmalarından ayrılıklarına kadar olan ilişkisini araştırırken ve "Erkek olmak ne anlama geliyor?" sorularının peşine düşüyor.

    Gadd yaptığı açıklamada şunları söyledi: “HBO ile çalışmak ve onların ikonik şov kadrosunun bir parçası olmak her zaman hayalimdi. HBO bu diziye şans verdiği için çok müteşekkirim."

    Henüz oyuncu seçimleri başlamayan diziyi Alexandra Brodski (Rivals) ve Eshref Reybrouck (Series) yönetecek. Çekimlerin yakın zamanda başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top