Hesabım
    Sarah Michelle Gellar "Dexter: Original Sin" Kadrosunda!

    Gellar, Paramount+'ın "Dexter" prequel dizisinde Christian Slater, Patrick Gibson ve Patrick Dempsey'e katılıyor.

    .

    Paramount+'ın "Dexter" prequel dizisinin kadrosuna yıldız isimler eklenmeye devam ediyor. Emmy ödüllü Sarah Michelle Gellar, genç Dexter Morgan'ın (Patrick Gibson) Miami'de intikam peşindeki bir seri katile dönüşmesini konu alan "Dexter: Original Sin"e katılan son isim oldu.

    Gellar, dizide Miami Metro Polis Departmanı CSI Şefi ve Dexter Morgan'ın yeni patronu Tanya Martin rolünde özel konuk oyuncu olarak yer alacak.

    Gellar çok sevilen WB dizisi "Buffy the Vampire Slayer"ın yanı sıra "Cruel Intentions", "I Know What You Did Last Summer", "The Grudge" ve "Scooby Doo" gibi filmlerdeki çalışmalarıyla da tanınıyor. Yakın zamanda Paramount+'ın "Wolf Pack" dizisinde rol aldı ve baş yapımcılığını üstlendi.

    Dempsey, Aaron Spencer'ı canlandırırken Molly Brown ise Dexter'ın kız kardeşi Debra Morgan'ı canlandırıyor. Ayrıca dizide Angel Batista rolünde James Martinez, Maria LaGuerta rolünde Christina Milian, Vince Masuka rolünde Alex Shimizu ve Bobby Watt rolünde Reno Wilson yer alıyor.

    Daha önce orijinal dizisinin en iyi sezonlarından bazılarını yöneten Clyde Phillips "Dexter: Original Sin"in dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Dizinin resmi özeti şu şekilde: 1991 Miami'sinde geçen Dexter: Original Sin, Dexter'ın öğrencilikten intikamcı seri katile geçişini konu alıyor. Kana susamış dürtüleri artık göz ardı edilemeyecek hale gelince Dexter'ın içindeki karanlığı yönlendirmeyi öğrenmesi gerekir. Babası Harry'nin (Slater) rehberliğiyle, kolluk kuvvetlerinin radarına girmeden toplumdan atılmayı hak eden insanları bulup öldürmesine yardımcı olacak bir Kural benimser. Bu, Miami Metro Polis Departmanında adli tıp stajına başlayan genç Dexter için özel bir zorluktur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top