Hesabım
    "Batman: Caped Crusader"dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Matt Reeves ve J.J. Abrams imzalı "Batman: Caped Crusader" 1 Ağustos'ta Prime Video'da başlıyor!

    Amazon Prime Video, merakla beklenen "Batman: Caped Crusader" animasyon dizisinin ilk resmi fragmanını yayınladı.

    Yolsuzluğun ve suçluların kol gezdiği, yasalara saygılı vatandaşların sürekli bir korku içinde yaşadığı Gotham City'de, trajik bir geçmişin ateşinde dövülen zengin sosyetik Bruce Wayne, insandan hem daha fazlası hem de daha az bir şeye dönüşür: Batman.

    Onun tek kişilik adalet mücadelesi, Gotham City Polis Departmanı ve Belediye Binası içinde beklenmedik müttefikler edinir, ancak kahramanca eylemleri ölümcül, öngörülemeyen sonuçlar doğurur.

    1990'lardaki orijinal “Batman: The Animated Series”in ruhani devamı olarak görülen bu dizi, 1940'larda geçiyor ve Batman mitolojisini yönetici yapımcılar J.J. Abrams, Matt Reeves ve Bruce Timm'in gözünden yeniden ele alıyor.

    Seslendirme kadrosunda Batman/Bruce Wayne rolünde Hamish Linklater'ın yanı sıra Mckenna Grace, Toby Stephens, Reid Scott, Dan Donohue, Gary Anthony Williams, Jason Watkins, John DiMaggio, Krystal Joy Brown, Michelle C. Bonilla, Tom Kenny, Minnie Driver, Diedrich Bader, Jamie Chung ve Christina Ricci yer alıyor.

    Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich ve Sam Register yönetici yapımcılar arasında yer alıyor. "Batman: Caped Crusader" 1 Ağustos'tan itibaren Prime Video'da olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top