Hesabım
    HBO'nun "Harry Potter" Dizisi Yazar ve Yönetmenini Buldu!

    "Harry Potter" dizisi "Succession"ın Emmy ödüllü yönetmeni Mark Mylod ve yapımcısı Francesca Gardiner'a emanet!

    Warner Bros.

    HBO'nun geliştirme aşamasında olan "Harry Potter" dizisi, yaratıcı ekibindeki iki önemli üyesini buldu. Dizinin yazarı ve dizi sorumlusu olarak Francesca Gardiner seçildi ve birden fazla bölümü yönetmesi için Mark Mylod'la anlaşıldı.

    Her iki isim de HBO'nun "Succession" dizisiyle Emmy ödülü sahibi oldu; Gardiner dizinin yapım ekibinde yer alırken, Mylod hem yönetmen hem de yapımcı olarak görev alıyordu.

    Gardiner ayrıca "Killing Eve", "His Dark Materials" ve "The Rook" dizilerinde yazar ve yapımcı olarak görev yaptı. Mylod ise "Game of Thrones", "The Last of Us", "Shameless" ve "The Affair" bölümlerinin yanı sıra "The Menu" filmini yönetti.

    Dizinin yazar J.K. Rowling'in genç büyücü Harry Potter hakkındaki çok satan fantastik serisinin 'sadık bir uyarlaması' olması bekleniyor. Her kitabın bir sezon olarak uyarlanacağı dizide yeni bir oyuncu kadrosu yer alacak ancak henüz herhangi bir oyuncu belli değil.

    Warner Bros. CEO'su David Zaslav'ın ilk sezon için 2026 yılını hedef koyduğu dizide Rowling, David Heyman, Neil Blair ve Ruth Kenley-Letts ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top