Hesabım
    Alfonso Cuarón'un Cate Blanchett'lı Dizisi "Disclaimer"a İlk Bakış!

    Dizide Sacha Baron Cohen, Lesley Manville, Hoyeon Jung gibi isimler de rol alıyor.

    Apple TV+

    Apple TV+, başrolünü Cate Blanchett'ın üstlendiği ve Alfonso Cuaron'un yönettiği yeni dizisi "Disclaimer"ın ilk fotoğrafını yayınladı.

    Dizi, kariyerini uzun süredir saygı duyulan kurumların gizli ihlallerini ortaya çıkarmak üzerine kuran saygın televizyon belgeseli gazetecisi Catherine Ravenscroft'un (Blanchett) hikayesini anlatıyor.

    Catherine bir gün, kendisini ana karakter olarak belirleyen ve en derin, en karanlık sırlarını açığa çıkaran gizemli bir roman alır. Yazarın gerçek kimliğini ararken, ailesini ve şu anda inşa ettiği her şeyi yok etmeden önce geçmişiyle yüzleşmelidir.

    "Disclaimer"da ayrıca Catherine'in avukat kocası rolünde komedyen/aktör Sacha Baron Cohen, Catherine'in oğlu rolünde Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) ve Catherine'in çalışkan asistanı rolünde Hoyeon Jung ("Squid Gam) yer alıyor.

    Catherine'in geçmişinin gizemiyle bağlantılı rollere sahip olan Lesley Manville (The Crown) ve Louis Partridge (Enola Holmes) ile birlikte deneyimli oyuncu Kevin Kline da kadroda yer alıyor.

    “Disclaimer” 11 Ekim'de Apple TV+ hizmetinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top