Hesabım
    David Fincher'ın "Chinatown" Dizisinde Önemli Gelişme!

    Orijinal "Chinatown" filminin yazarı, Fincher'ın beş yıl önce duyurulan prequel dizisi hakkında son güncellemeyi paylaştı.

    .

    David Fincher'ın, Roman Polanski imzalı "Chinatown" filminin öncesinde yaşananları anlatan bir prequel dizisini yazmak ve yönetmek üzere Netflix ile anlaştığına dair ilk haberler 2019'da çıktı.

    Fincher'ın diziyi, orijinal noir filminin ünlü yazarı Robert Towne ile birlikte yazacak olması da projeye ilgiyi arttırdı ancak sonrasında dizi hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı.

    Aradan geçen beş yılın ardından, 90 yaşındaki Towne, dizi hakkındaki ilk büyük güncellemeyi paylaştı. Towne, orijinal filmin 50. yıl dönümü dolayısıyla Variety'ye verdiği röportajda dizinin tüm bölümlerinin senaryolarının tamamlandığını ve çekilmeye hazır olduğunu açıkladı.

    Dizi, Jack Nicholson'ın canlandırdığı Jake Gittes karakterinin yolsuzluk ve zenginlikle dolu bir kasabada çalıştığı ilk günlerini konu alacak ve aynı zamanda Gittes ile polis memuru Lou Escobar (Perry Lopez) arasındaki ilişkiyi de araştıracak.

    Fincher'ın bir sonraki projesinin, Patricia Highsmith'in (daha önce Alfred Hitchcock tarafından uyarlanan) romanından uyarlanan ve başrolünde Ben Affleck'in yer aldığı "Strangers" olması bekleniyor. Ayrıca “Squid Game”in olası bir ABD versiyonunu yönetebileceği de konuşuluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top