Hesabım
    Colin Farrell Başrollü "The Penguin"den Yeni Fragman: Gotham'da Güç Savaşı Devam Ediyor

    Colin Farrell liderliğindeki "The Batman" spin-off dizisi "The Penguin"den yeni bir fragman yayınlandı.

    Max

    Max, Matt Reeves'in "The Batman" filminin yakında çıkacak spin-off dizisi "The Penguin" için ikinci bir fragman yayınladı.

    Sekiz bölümlük dizi, Carmine Falcone'nin (Jon Turturro) ölümü ve Gotham Şehri'nin bazı kısımlarının hala sular altında kalmasıyla, "The Batman" filminin bittiği noktadan devam ediyor.

    Penguen (Colin Farrell), Carmine'nin kızı Sofia Falcone (Cristin Milioti), tutuklanan mafya babası ve Falcone'un rakibi Salvatore Maroni (Clancy Brown) üstünlük için savaşırken Gotham'ın yeraltı dünyasının kontrolü için mücadele devam eder.

    Dizinin oyuncu kadrosunu Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Carmen Ejogo, François Chau, Theo Rossi ve David H. Holmes tamamlıyor.

    Craig Zobel (Mare of Easttown) ilk iki bölümü yönetiyor ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. Lauren LeFranc diziyi yazıyor ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Farrell, LeFranc, Dylan Clark, Matt Reeves, Daniel Pipski, Adam Kassanand ve Rafi Crohn yönetici yapımcılar arasında yer alıyor. Dizinin bu Eylül ayında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top