Hesabım
    Yeni "Game of Thrones" Dizisi "A Knight of the Seven Kingdoms"a İlk Bakış!

    HBO'nun yeni Game of Thrones spin-off'u Sör Uzun Duncan ve yaveri Egg'e odaklanıyor.

    HBO

    Sıradaki "Game of Thrones" spin-off dizisinin kahramanı, HBO'nun paylaştığı ilk görselle ortaya çıktı.

    George R.R. Martin'in "Dunk and Egg" romanlarından uyarlanan "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight", "Game of Thrones" olaylarının bir asır öncesinde yaşananları anlatıyor ve cesur ama deneyimsiz şövalye Sör Uzun Duncan (Duncan The Tall) ile küçük yaveri Egg'in maceralarını konu alıyor.

    HBO

    Dizinin kadrosunda halihazırda Duncan rolünde Peter Claffey ve Egg rolünde Dexter Sol Ansell yer alıyordu. Şimdi oyuncu kadrosundaki diğer isimler de açıklandı. Merakla beklenen dizide Finn Bennett (Aerion Targaryen), Bertie Carvel (Baelor Targaryen), Tanzyn Crawford (Tanselle), Daniel Ings (Ser Lyonel Barotheon) ve Sam Spruell (Maekar Targaryen) rol alıyor.

    Dunk olarak da bilinen Sör Duncan kitaplarda, onur ve adalet duygusu nedeniyle maceralarıyla ön plana çıkan, mütevazı kökenli bir gezici şövalyedir. Adından da anlaşılacağı gibi olağanüstü derecede uzun ve fiziksel olarak heybetli bir yapıya sahip; bu da onun iyi kalpliliğiyle tezat oluşturuyor.

    Dunk, güçlü adalet duygusuna sahiptir ve ahlaki ikilemler ve kişisel risklerle karşı karşıya kalsa bile sürekli olarak şövalyelik ideallerine uygun yaşamaya çabalar. Martin'in dizinin ilk sezonuna uyarlanacak olan ilk kısa romanı "The Hedge Knight"ta Dunk, Ashford Turnuvası'nda zalim Prens Aerion Targaryen'in saldırısına uğrayan Tanselle adlı bir kuklacıyı savunur. Sonuçta Dunk, Tanselle'in onurunu ve diğerlerinin hayatlarını korumak için Yediler Davası'nda (Trial of Seven) savaşır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top