Hesabım
    "Vikings: Valhalla" 3. Sezondan İlk Fragman!

    "Vikings: Valhalla" 11 Temmuz'da gelecek 3. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

    Netflix, 11 Temmuz'da gösterime girecek tarihi destansı devam dizisi "Vikings: Valhalla"nın üçüncü ve son sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

    Jeb Stuart tarafından yaratılan drama, 11. yüzyılın başlarında başlıyor ve şimdiye kadar yaşamış en ünlü Vikinglerden bazılarının efsanevi maceralarını anlatıyor: Leif Eriksson (Sam Corlett), kız kardeşi Freydis (Frida Gustavsson) ve Norveç prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter).

    Yeni sezon, 2. sezonun sona erdiği yerden yedi yıl sonra başlıyor. Freydis artık pagan Jomsborg'un tartışmasız lideridir ve Leif ile Harald, Konstantinopolis'te zafere ulaşmışlardır. Ancak her birinin nihai kaderine ulaşması için önlerinde daha büyük zorluklar var.

    Corlett, Gustavsson ve Suter'ın yanı sıra 3. sezon için geri dönen dizinin müdavimleri arasında Laura Berlin (Normandiya'lı Emma), David Oakes (Godwin), Bradley Freegard (King Canute) ve konuk yıldızlar Pollyanna McIntosh (Queen Ælfgifu), Soren Pilmark (Sweyn Forkbeard), Sofya Lebedeva (Elena), Florian Munteanu (Maniakas), Goran Visnjic (Eric the Red) yer alıyor.

    "Vikings: Valhalla"nın yapımcılığını MGM Television üstleniyor ve baş yapımcılığını Jeb Stuart, Morgan O'Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve Paul Buccieri üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top