Hesabım
    "The Boys" İçin Final Kararı Verildi!

    "The Boys"un 4. sezonu 13 Haziran'da başlıyor.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'nun beğenilen süper kahraman kara komedi dizisi "The Boys"un beşinci sezonuyla final yapmasına karar verildi. Haber, dizinin 13 Haziran'da başlayacak 4. sezonundan sadece iki gün önce geldi.

    Amazon, bir ay önce beşinci sezonu onayladığını resmi olarak duyurmuştu ancak o dönemde bunun son sezon olduğundan bahsetmemişti. Final kararını, dizi sorumlusu Eric Kripke sosyal medyadan duyurdu.

    "The Boys" 4. Sezon Başlamadan Hatırlamanız Gerekenler

    Kripke yaptığı açıklamada "The Boys"u beş sezon olarak tasarladığını ve planladığını belirtiyor ve hikayeyi "kanlı, destansı ve nemli bir doruğa" taşıyacağına söz veriyor. Kripke ayrıca EW'ye şunları söylüyor:

    Beş iyi bir yuvarlak sayı gibi görünüyor. Hikayeyi anlatmak yeterli ama aynı zamanda hoş karşılanmasını bozmadan onu doruğa ulaştırmak da yeterli.

    Hiç kimse bu sezonu (dördüncü) sonunda 'Gelecek yıl bitiyor değil mi?' gibi hissetmeden izleyemez. Bu yüzden bunu duyursak iyi olur ki insanlar o harika, destansı sona doğru gidiyor hissi ile izleyebilsin, umduğum şey bu.

    Sekiz bölümlük final sezonunun çekimlerinin Kasım ayında başlaması bekleniyor. "The Boys", yeni bölümler yayınlanmaya başladığında düzenli olarak Nielsen'in ilk 10 yayın akışı içeriği arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top