Hesabım
    "The Rings of Power"ın Yeni Adar'ına İlk Bakış

    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin yeni sezonunda Adar'ı Sam Hazeldine canlandırıyor.

    Prime Video

    Prime Video dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin (The Lord Of The Rings: The Rings Of Power) 29 Ağustos'ta başlayacak ikinci sezonunda, Ork lideri Adar yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

    Dizinin ilk sezonunda Adar karakterini Joseph Mawle canlandırmıştı ancak ikinci sezonda Mawle diziden ayrıldı ve Güney Topraklarının Efendisi rolünü Sam Hazeldine'e devretti.

    EW

    Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda Hazeldine, Mawle'ın ilk sezondaki performansını takdir etti ve bu rolü devralmaktan memnun olduğunu belirtti. Karakterinin görünümünün 2. sezonda farklı olacağını ancak dizinin önümüzdeki sezon için de benzer bir performans göstereceğini garanti ettiğini açıkladı:

    "Joseph'i tanıyorum, yıllar önce onunla çalışmıştım. Onun harika bir aktör olduğunu düşünüyorum ve ilk sezonda yaptıklarını gerçekten çok sevdim. Bu yüzden bayrağı ondan almak aslında bir zevkti. Açıkçası aynı görünmüyoruz ama karakter anında tanınıyor."

    EW

    Mawle diziden ayrılışını bir oyuncu olarak "yeni karakterler ve dünyalar keşfetmek" azrsuyla açıklamıştı. O zamandan bu yana "Yellowstone" spin-off dizisi "1923"te ve tarihi drama "Mary & George"ta rol aldı.

    Hazeldine ikinci sezona, Gabriel Akuwudike, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle ve Nicholas Woodeson gibi isimlerle birlikte katıldı. Prime Video, geçtiğimiz hafta Rory Kinnear'ın canlandırdığı Tom Bombadil'in ön izleme görüntülerini de paylaşmıştı. Bu arada Nazanin Boniadi'nin dizinin gelecek bölümünde Bronwyn rolünü yeniden canlandırmayacağı ortaya çıktı.

    “The Rings of Power”dan Tom Bombadil’e İlk Bakış!

    "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" 2. sezonuyla 29 Ağustos'ta geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top