Hesabım
    Anthony Mackie ve Jamie Dornan'dan Soygun Dizisi Geliyor: "12 12 12"

    Apple TV+'ta yayınlanacak dizi Zürih'teki büyük bir banka soygununu üç farklı zaman çizgisinde anlatacak.

    .

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Captain America'sı Anthony Mackie ve Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, Belfast) Apple TV+'ın "12 12 12" adlı yeni soygun dizisinin başrollerini paylaşacak. İkili daha önce 2019 yapımı aksiyon filmi "Synchronic"te birlikte rol almıştı.

    Avrupa çapında yaşanan bir kedi-fare oyununu anlatan "12 12 12"de Mackie gözden düşmüş bir FBI ajanını canlandıracak, Dornan ise son derece başarılı, Amerikalı bir suçluya hayat verecek. Tüm olayların merkezinde ise Zürih'tek bir banka kasasına yapılan cüretkar, destansı bir baskın var.

    Dizinin adı, hikayenin anlatılacağı üç farklı zaman çizgisinden geliyor: olaylar, soygundan önceki 12 ay, soygunun 12 saati ve soygundan 12 gün sonrası olmak üzere üç farklı zamanda anlatılacak.

    "12 12 12" Dudi Appleton ve aynı zamanda yönetici yapımcılığını üstlenecek olan Jim Keeble tarafından yaratıldı. Kari Skogland pilot bölümü yönetmesinin yanı sıra Mackie ve Dornan ile yönetici yapımcılığı üstlenecek.

    Inspire Entertainment'tan Jason Spire, Skydance Television adına David Ellison, Dana Goldberg ve Matt Thunell ve Anonymous Content ile birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Dizi, Anonymous Content ve Skydance TV'nin ortak yapımı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top