Hesabım
    Carrie-Anne Moss "Fubar" 2. Sezonda Arnold Schwarzenegger'e Katılıyor!

    Schwarzenegger liderliğindeki aksiyon komedi disizinin ikinci sezon çekimleri başladı.

    Netflix

    Carrie-Anne Moss, Netflix'te yayınlanan aksiyon komedi dizisi “Fubar”ın 2. sezonunda, başroldeki Arnold Schwarzenegger'e eşlik edecek.

    Moss (The Matrix), Schwarzenegger'in canlanndırdığı CIA ajanıyla tutkulu bir geçmişi olan eski bir Doğu Alman casusuna hayat verecek. Dizinin geri dönen kadrosunda ayrıca Monica Barbaro, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter ve Fabiana Udenio ve Barbara Eve Harris yer alıyor.

    “Fubar”ın 2. sezonunda Schwarzenegger, yakın zamana kadar emekliliğin eşiğinde olan kıdemli CIA ajanı Luke Brunner rolünü yeniden canlandırıyor.

    Aslında kendi kızı olduğunu öğrendiği başka bir ajanı kurtarmak için çıktığı son görevinden sonra geri döndü ve yeni kötü adamlarla yüz yüze geldi. Yeni düşman, Luke'un geçmişinden gelen ve dünyayı yok etmekle tehdit eden eski bir aşkı... tabii eğer önce Luke onun hayatını mahvetmezse.

    76 yaşındaki Schwarzenegger, açık kalp ameliyatı geçirdikten sonra Mart ayında sosyal medya üzerinden hayranlarına sesleip "Fubar"ın 2. sezon çekimlerine zamanında yani Nisan ayında, başlamaya hazır olduğunu söylemişti. Yen sezonun yayın tarihi henüz belli değil.

    "Fubar" dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak da görev yapan Nick Santora (Reacher, Prison Break) tarafından yaratıldı. Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Phil Abraham, Amy Pocha, Seth Cohen, Skydance'ten David Ellison, Dana Goldberg ve Matt Thunell ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top