Hesabım
    Lady in the Lake: Natalie Portman Başrollü Apple TV+ Dizisine İlk Bakış

    1960'larda Baltimore'da geçen mini dizi Temmuz'da başlıyor...

    Apple TV+

    Apple'ın yakında çıkacak mini dizisi "Lady in the Lake"ten ilk görsel yayınlandı. Alma Har'el imzalı, Natalie Portman liderliğindeki dizi Laura Lippman'ın New York Times'ın çok satan aynı adlı romanından uyarlandı.

    Hikaye 60'ların Baltimore'unda geçiyor; çözülmemiş bir cinayet, ev hanımı ve anne Maddie Schwartz'ı (Portman), araştırmacı gazeteci olarak hayatını yeniden keşfetmeye iter.

    Apple TV+

    Maddie bu süreçte, anneliği ve iş kadınlığını bir arada yürüten, yapan çalışkan bir kadın olan ve Baltimore'un Siyah ilerici gündemini ilerletme konusunda tutkulu bir bağlılığı olan Cleo Sherwood (Moses Ingram) ile çatışmaya başlar.

    Portman ve Ingram'ın yanı sıra Y’lan Noel, Brett Gelman, Byron Bowers, Noah Jupe, Josiah Cross, Mikey Madison ve Pruitt Taylor Vince'ın rol aldığı dizinin yapımcılığını Crazyrose ve Bad Wolf America üstleniyor.

    Portman ayrıca yapım ortağı Sophie Mas, Crazyrose müdürleri Nathan Ross ve merhum Jean-Marc Vallée ile birlikte Bad Wolf adına yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

    "Lady in the Lake" ilk iki bölümüyle 19 Temmuz Cuma günü tüm dünyada Apple TV+'ta yayınlanacak ve ardından 23 Ağustos'a kadar her Cuma yeni bölümleriyle izleyici karşına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top