Hesabım
    Jake Gyllenhaal Başrollü Suç Dizisi "Presumed Innocent"ın Fragmanı Yayınladı

    Dizi, Chicago Savcılık Bürosu'nu altüst eden korkunç bir cinayetin öyküsünü anlatıyor.

    Apple TV+, Scott Turow'un 1987 tarihli ünlü romanının uyarlanan sınırlı dizi "Presumed Innocent"ın teaser fragmanını yayınladı. Dizi 12 Haziran'da gösterime giriyor.

    Hikaye, Chicago Savcılık Bürosu'nu alt üst eden korkunç bir cinayetle başlıyor; içlerinden biri olan savcı Rozat 'Rusty' Sabich (Gyllenhaal), yakın meslektaşı Carolyn Polhemus'a tecavüz ve cinayetten tutuklanır.

    Ruth Negga, bir sanatçı, galerici ve Rusty'nin eşi olan Barbara Sabich'i canlandırıyor. Kadının hayatı, bu skandal ve kamuoyuna çokça duyurulan dava yüzünden altüst olur. Sanık Rusty, ailesini ve evliliğini bir arada tutmak için mücadele ederken, dizi takıntıyı, cinsiyeti, politikayı ve aşkın gücünü ve sınırlarını araştırıyor.

    Roman daha önce Harrison Ford liderliğindeki bir oyuncu kadrosuyla 1990 yapımı aynı isimli filme uyarlanmıştı.

    "Presumed Innocent"ın dizi uyarlamasında yönetici yapımcılığı Gyllenhaal, David E. Kelley, J.J. Abrams, Matthew Tinker, Rachel Rusch Rich, Sharr White ve Dustin Thomason üstleniyor. David E. Kelley senaryoyu uyarladı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Bad Robot ve Warner Bros. Television yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top