Hesabım
    Netflix, Canlı-Aksiyon "Scooby Doo" Dizisi Planlıyor

    Greg Berlanti, Josh Appelbaum ve Scott Rosenberg tarafından yazılacak olan dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    Warner Bros.

    Netflix, klasik Hanna-Barbera animasyon çizgi filmi "Scooby-Doo"nun canlı aksiyon TV dizisi versiyonu için yeni bir anlaşma yapıyor. Projenin Netflix'te senaryodan diziye geçiş taahhüdü olduğu bildiriliyor; yani senaryo olumlu karşılanırsa doğrudan dizi siparişi verilecek.

    Josh Appelbaum ve Scott Rosenberg (High Fidelity, Cowboy Bebop) tarafından yazılacak olan yeni dizinin baş yapımcılığını, CW kanalındaki Arrowverse'e öncülük eden TV süper yapımcısı Greg Berlanti üstlenecek.

    Sarah Schechter, Leigh London Redman, André Nemec ve Jeff Pinkner da yönetici yapımcılar arasında yer alacak. Dizinin yapımcılığını animasyon stüdyosu Hanna-Barbera'nın sahibi olan Warner Bros. Television üstlenecek ancak henüz resmi olarak bir anlaşma sağlanmadı.

    Yeni dizi, 2000'li yılların başında çekilen ve Matthew Lillard, Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar gibi isimlerin rol aldığı iki canlı aksiyon filminin ve daha yakın zamanda hayran kitlesi arasında ayrılık yaratan yetişkinlere yönelik animasyon spin-off filmi "Velma"nın ardından geliyor.

    Berlanti en son, "You", "Superman & Lois", "All American" ve son dönemdeki "Chilling Adventures of Sabrina" gibi programların ve yeni dizi "Dead Boy Detectives"in yapımcılığını üstlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top