Hesabım
    "Baby Reindeer"ın Gerçek Martha'sı Konuştu: "Asıl Kurban Benim"

    Netflix'in yeni mini dizisi "Baby Reindeer" kısa sürede büyük bir hite dönüştü...

    Netflix

    Netflix'te gösterime giren "Baby Reindeer" adlı mini dizi, kısa sürede büyük bir ilgiyi üzerine topladı. İki hafta önce gösterime giren dizi, o zamandan bu yana 13 milyondan fazla seyredildi ve aralarında Britanya ve ABD'nin de bulunduğu 30'dan fazla ülkede en çok izlenenler listesinde bir numaraya oturdu.

    Komedyen Richard Gadd'ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Baby Reindeer", bir takipçi ve kurbanını konu alıyor.

    Dizideki çarpıcı olayların gerçek hayatta yaşanmış olması, kaçınılmaz olarak dizideki karakterlerin, özellikle de Jessica Gunning tarafından canlandırılan ısrarlı takipçi Martha'nın gerçek kimliği hakkında pek çok spekülasyona yol açtı.

    Gadd, diziyi izleyenlerden bu kişilerin kim olduklarını bulmaya çalışmamalarını istedi. Martha'ya ilham olan kadın ise İngiliz gazetesi Daily Mail'e isimsiz bir röportaj vererek, Gadd'ın destekçilerinden ölüm ve taciz mesajları aldığını, asıl kurbanın kendisi olduğunu söyledi.

    Daily Mail, ismi gizli tutulan kadının şu ifadelerine yer verdi:

    "Şu anda beni takip etmek için Baby Reindeer'ı kullanıyor. Kurban benim. Benim hakkımda lanet bir dizi yazdı."

    Gadd'ın "şöhret ve servet için kendisine zorbalık yaptığını" söyleyen kadın, onun ısrarlı takipçisi olduğunu reddetti ve Gadd'ı "ana karakter sendromu" yaşamakla suçladı. Ayrıca dizideki bazı noktalara itiraz etti:

    "Hiçbir zaman oyuncak bir ren geyiğine sahip olmadım ve Richard Gadd'la da oyuncaklar hakkında konuşmazdım."

    Dizideki Martha'nın görünümü hakkında ise şunları söyledi: "Karantina sırasında 25 kilo almış halime benziyor ama çirkin değilim."

    Richard Gadd, bu isimsiz takipçisinden toplam 4 buçuk sene boyunca, 41 bini aşkın e-posta, 744 tweet, 106 sayfalık mektup ve 350 saatlik sesli mesaj aldığını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top