Hesabım
    Ryan Reynolds "ALF"i Geri Getiriyor!

    1980'lerin unutulmaz dizisi ALF geri dönüyor...

    Beyazperde

    1980'lerin unutulmaz dizisi "ALF" Ryan Reynolds'ın çabalarıyla geri dönüyor. Reynols'ın Maximum Effort Channel'ı, 29 Temmuz'da yayınlanacak yeni "ALF" içeriği için, dizinin yaratıcısı Paul Fusco ile iş birliği yaptı.

    1986'dan 1990'a kadar yayınlanan dizi, banliyöde bir insan ailesiyle birlikte yaşayan bir uzaylı yaşam formu olan ALF'i konu alıyordu. 2018 yılında dizinin Warner Bros. tarafından geri döndürüleceği açıklanmıştı ancak sonrasında bu projeden hiç ses çıkmadı.

    Maximum Effort ve Fusco "ALF" için aynı zamanda Shout! ile ortaklık kuruyor. Mint Mobile, Fubo, Hims, MNTN ve Ring gibi çeşitli şirketler için "ALF" bölümlerinin arasına sponsorlu içerikler yerleştirilecek."Maksimum Anlar" olarak adlandırılan bu sponsorlu içeriklerde de başrolde ALF yer alacak.

    ALF'e karşı büyük bir sevgi beslediğini söyleyen Reynolds, yeni içerik hakkında şunları söyledi: "Maximum Effort olarak risk almayı ve diziler ile sponsorluk arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmayı seviyoruz çünkü her ikisinin de eşit derecede eğlenceli olabileceğine inanıyoruz."

    Yeni "ALF" bölümleri 29 Temmuz’dan itibaren Fubo ve Amazon Freevee üzerinden izlenebilen Maximum Effort Channel’da olacak. Yayınlanan ilk tanıtımı aşağıdan izleyebilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top