Hesabım
    Disney+'ın Fantastik Macera Dizisi "Willow"a İlk Bakış!

    Yeni nesil kahramanlar ve yenmeleri gereken kötüler... Macera 30 Kasım'da başlıyor!

    Disney+, merakla beklenen yeni fantastik macera dizisi "Willow"un prömiyerine bir ay kala yeni bir poster ve teaser fragman yayınladı. Ron Howard'ın 1988 filminin devamı niteliğindeki dizide Warwick Davis sevilen karakterini canlandırmak üzere geri dönüyor.

    George Lucas tarafından kaleme alınan ve Ron Howard tarafından yönetilen orijinal "Willow" filmi bir klasik olmaya adaydı ancak bu fantastik macera gişe rekorları kırmadı. O günden bugüne, bu zamansız karakterler yaklaşık 40 yıl boyunca hayranlar arasında bir dayanak noktası haline geldi. Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh gibi isimlerin yer aldığı filmde Warwick Davies, kötü kalpli kraliçenin öldürmek istediği bir bebeği kurtarmak için mücadele eden bir çiftçiyi canlandırıyordu.

    Disney+ dizisinde, Willow ve yeni ekibi, yıllar önce kurtarılan bebeği, artık bir yetişkin olan ve iz bırakmadan ortadan kaybolan Elora Danan'ı bulmak için yola çıkıyor. Joanne Whalley, Kevin Pollak ve Rick Overton'ın orijinal rollerine geri döndüğü dizide ayrıca Tony Revolori, Erin Kellyman, Ruby Cruz, Ellie Bamber, Amar Chadha-Patel, Ralph Ineson ve Christian Slater gibi isimler rol alıyor.

    Willow, ilk bölümüyle 30 Kasım'da Disney+'ta başlayacak. Sonraki bölümler ise her hafta Çarşamba günü yayınlanacak. Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Disney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top