Hesabım
    Dakota Johnson'lı Jane Austen Uyarlaması "Persuasion"a İlk Bakış!

    Film, 15 Temmuz'da Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak.

    Netflix, İngiliz edebiyatının en ünlü romanlarından birinin uzun zamandır beklenen uyarlaması olan "Persuasion"dan ilk görselleri yayınladı ve filmin çıkış tarihini duyurdu.

    Romantik edebiyat denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Jane Austen'in aynı adlı romanından uyarlanan "Persuasion", 15 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izlenebilecek. Carrie Cracknell tarafından yönetilen filmin başrolünü Dakota Johnson üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Henry Golding, Cosmo Jarvis, Suki WaterhouseRichard E. Grant gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye, on dokuzuncu yüzyılın başlarında iflas etmek üzere olan bir aileyi takip ediyor. Anne Elliot (Dakota Johnson), ailesiyle birlikte lüks bir yaşam süren genç bir kadındır. Ancak ailesi iflasın eşiğindedir. Bu sırada ayrılmalarından sonra şehirden ayrılan Frederick Wentworth (Cosmo Jarvis), geri döner. Fredirck’in yeniden hayatına girmesiyle birlikte Anne, geçmişi ardından bırakmak ve kalbinin sesini dinlemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

    Filmden yayınlanan görsellerde Dakota Johnson, Cosmo Jarvis ve Henry Golding yer alıyor. Netflix geçtiğimiz yaz da bu isimlerin karakter fotoğraflarını paylaşmıştı ancak o günden bugüne filmle ilgili herhengi bir duyuru yapılmamıştı. Merakla beklenen bir proje hakkında hala çok az bilgi var, ancak bu romantik film hızla çıkış tarihine yaklaşırken, ilk fragmanı dört gözle beklemeye başlayabiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top