Çok beğendiğim bir film bir çok kez tv de izledim yine oynasa yine izlerim heyecan ve sürükleyicilik son dakikaya kadar hiç düşmüyor eğer denk gelirse kaçırmayın sağlam bir film.russellda süperdi.8/10
şüphesiz izldeğim en iyi aksiyon gerilim filmi benim hiç bu kadar aksion filmi hoşuam gitmezdi filimizn konusus ve seneryosu müthişti oyunculuk harika yani tek kelim ile harkulede bir yapıt olmuş
Beni en çok etkileyen filmlerden biridir ’’Breakdown’’.Ama çok iyi bir film olup olmadığı tartışılır o başka.Ama yine de bence ’iyi’ bir filmdir.Filmi izlerken 90 dakika boyunca gerim gerim gerilirsiniz,bir kaç tane sürpriz olayla karşılaşırsınız,Kurt Russell’a da acımadan yapamazsınız.Aksiyon-gerilim filmlerini sevenlerin kesinlikle ıskalamaması gereken bir film (eğer hala izlemeyen kaldıysa tabii).
İnsanı iyiden iyiye geren bir yapım tuzak Kurt Russell ın devleştiği seyir zevkinin doruklara ulaştığı çok kaliteli bir yapım bence konusu mükemmel böyle filmleri özlemiyor değiliz gayet güzeldi...