Yüz Yüze
    4,4
    Yüz Yüze hakkında görüşlerin ?

ncycelik
    ncycelik

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Nicolas Cage'e ilk hayranligimin basladigi film.bir insan yüz mimiklerini bu kadar mi güzel kullanir...
    yesimaltan
    yesimaltan

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi tv de izlemiştim ve çok begendim ama söylemeliyimki bence iyi adam rolü nicolas cage'e daha çok yakışmış... adam her rolü çok ii beceriyor. güzel bi film ne diyebilirmki eski bi film olsada yinede izleyin eminim sizde begeniceksiniz
    unallar-2004
    unallar-2004

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gercekten 10 numara fılm tekrar tekrar ızlenebılıcek arsıvde bulunması gereken bır fılm
    3195dogan
    3195dogan

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film
    sevgikuşu
    sevgikuşu

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bence tam anlamıyla mükemmel bir film izlediğime hiç pişman olmadım oyuncular süper ötesi idi çok beğendin aksiyon hiç bitmiyor merakla ve heyecanla izlenecek bir şaheser eğer izlemeyi düşünüyorsanız kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız
    mntopcu-67
    mntopcu-67

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Aksiyon filmlerini çok fazla sevmeme rağmen, bu filmi unutmam mümkün değil. Çünkü sadece aksiyon değil duygusal, zeki ve sürükleyici bir senaryosu var. Oyuncuları söylememe zaten gerek yok. Mutlaka seyredin...
    karizmatik062915
    karizmatik062915

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi izleyen pişman olmaz
    egfurkan
    egfurkan

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    benim en çok sevdiğim bilim kurgu filmlerindendir. çok akıllıca yapılmış bir filmdir. vede oyuncuların performansı hakkında bir şey demeye gerek yok. tek kelime ile müthiş bir film olmuş.
    facamar
    facamar

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    oyunculuklar çok müthiş zaten john travoılta nın oyunculuğu hele hele-kötü adam-oyunculuğu tartışılmaz nicholas cage de güzel oynamış insan değerlerini sorgulayan bir başyapıt
    voodoo25
    voodoo25

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Ben sinema hayranı olupta bu filme kötü diyecek bir kişi bile tanımıyorum . 10 üzerinden 20 puan sğper bir film. Jhon Woo o kadar ii kurgulamış ve duygularınızla o kadar yükseklerde oynamışki aklınızdan çıkmayacak bir film yaratmış . Nicolas Cage kendine milyon kez hayran bırakıyor. ha illa bir hata arıyorsanız bir kaç sahnede dublörler çok ciddi şekilde belli oluyor. Ama aksiyon diyorsanız bence 1 numara .
    Chev
    Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    müthiş oyunculuk müthiş aksiyon 10/9
    sadecebatuhan
    sadecebatuhan

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda defalarca izlediğim tek film.. travolta ve nicolas cage resmen oyunculuk dersi vermişler..aksiyon türü filmler sevmem ama bu film bana aksiyonu sevdirdi. bu film bence sinema tarihi açısından hak ettiği yeri bulamadı.. 10 numara diyebileceğim ender bir kaç filmden birisi..
    sinanozenbjk
    sinanozenbjk

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu film çok süpermiş be ben nasıl bu kadar geç kaldım izlemek için hayret yaa..
    boldheart
    boldheart

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Her yönüyle mükemmel bir yapım müthiş ikili film de damgalarını vurmuşlar hala izlemyen varsa daha fazla gecikmesin arşivlik güzel bir film...
    ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    ''klas film'' ne demek mi??

işte bu film!!!