Yüz Yüze
    4,4
    Yüz Yüze hakkında görüşlerin ?

muzur6
    muzur6

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    aksiyon filimi denince bu filim akla gelmesi gerekiyor.tek kelime ile süper ve muazzam bir filim izlemeyen varsa hemen en yakındaki dvd ciye gidip alıp izlemenizi öneririm.
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Süper bir ikili, süper bir aksiyon filmi. Başka söze gerek yok. İlginç ve bir o kadar da kaliteli bir yapım. Aksiyon istiyorsanız bu film tam size göre.
    obi-wan-2
    obi-wan-2

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    ah nicolas cage.. hem iyi hem kötü adam rolü bu kadar mı inandırıcı oyanır? bir aktörün oynadığı her rol mü insana o adamı olduğu gibi yaşatır? travolta da iyiydi ama filmin başlarında.. troyun yerine geçtiği andan itibaren tam yansıtamadı karakteri.. o ceketin uçuşma sahnesini milyonlarca kez izleyebilirim.. bence nicolas cage sinemanın en dahi aktörlerinden..
    aknagyerla
    aknagyerla

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    aksiyon sevenler için çok güzel bir filim bencede güzel
    beck31
    beck31

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Biraz mantik hatalari mevcut isede oldukca basarili izlenmesi gereken bir aksiyon filmi.
    futbol-sever05
    futbol-sever05

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    özgün senaryosu ve john woo'nun usta yönetmenliği bir arada; aksiyonseverlerin yanı sıra nitelikli film arayan sinema severlere de tavsiye edilir.

ayna sahnesi muhteşemdi bence...
    1983gs
    1983gs

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kaçırmamanız gereken bir film kesinlikle izleyin kesinlikle...
    teomansonmez
    teomansonmez

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Farklı konusuyla Yüzyüze, Hong Kong'lu sinemacı John Woo'nun yönetmenliğindeki en iyi filmlerinden biri.Nicolos Cage ve John Trovolto'yu bir araya getiren film eğlenceli bir Macera-Aksiyon.Trovolta'nın performansı harika.Ama hikaye günümüzde değil de gelecekte geçseymiş dah iyi olurmuş ya neyse.
    atakanozruh
    atakanozruh

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Müthiş bir konu, iki dev oyuncu, nefes kesici aksiyon sahneleri. Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gerekn bir film. Türünün kesinlikle en iyilerinden biri..
    hakanaksan
    hakanaksan

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Tek Kelimeyle Muhteşem Bir Film.
    N.Cage in oyunculugu muhtesem 10/100000
    denizilke2
    denizilke2

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    film hem tasarlış açısından hem oyunculuk bakımından hemde akıcılığıyla bence bir şaheser izlemeyenler çok şanslı çünkü nefes almadan geçirecekleri 2 küsür saat onlar bekliyor
    b-ra-ve
    b-ra-ve

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Hayatımda izledim en güzel filmlerden. Kesinlikle sıkılmak yok. Heyecan son surat filmin sonuna kadar devam ediyor. Özellikle N.Cage ve J.Travolta'nın oyunculukları muazzam.
    Film notum 10/10
    darklovedmt
    darklovedmt

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi nicolas cage filmi çok başarılı bir film izlenmesi gereken filmlerinden biride bu 97 yapımı omasına rağmen çok iyi yapılmış şimdiki bazı filmlerden bile iyi bence...
    si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    yüzde yüz action nicolas cage bu filmde karizmanın dorugunda kötü rolleri iki yıldımız değişmeli paylasıyor süper bir aksiyon filmi
    eozgenc
    eozgenc

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    John Travolta oyunculugunu konusturuyor bu filmde N.cage filmin ihtişamlı olmasına yardımcı olmuş. Fantastik bir film diyebilirim