müthiş bi film gerçekten. travolta ve cage den başka da bu filmi bu kadar güzel kıvırabilcek başka oyuncu yoktur sanırım, aynı film içinde hem iyiyi hem kötüyü bu kadar iyi canlandırabilmek pek kolay bi iş olmasa gerek
bu film john woo'nun yönetmen olarak ne kadar başarılı olduğu ve oyuncularını iyi tanımaya ne kadar özen gösterdiğinin kanıtı. aynı zamanda john travolta ve nicolas cage'in ne kadar iyi oyuncu olduklarının da. düşünün bir, hangi babayiğit aynı filmde birbirlerine tam zıt iki karakteri izleyiciye bu kadar harika bir şekilde sunabilir? yada aynı karakteri iki farklı oyuncu, izleyiciye yadırgatmayacak şekilde, bir bütünün parçaları olarak oynayabilir? iki oyuncu ve yönetmen arasında mükemmel bir uyum olduğu aşıkar. gerçekten ayakta alkışlanacak bir film. ama hangi karakteri hangi oyuncuyla izlemesi zevkliydi derseniz, sean archer kılığına girmiş castor troy'u, john travolta'yla izlemek büyüleyiciydi...
izlediğim en iyi aksiyon filmi neden bu kadar düşük puanı yau .... kaç kez izledim kim bilir kaç kez daha izlerim sıkılmadan mükemmel mükemmel mükemmel.......... 10/10 000000000000000000000000000000000000000
nasil olurda bu filmin cine puani 8 lerde olur anlayamiyorum.. bu film ender görülen filmlerden biri.. yapit, senaryo ve filmin islenisi hakikaten tek kelimeyle muhtesem.. bu filmi izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.. 10/10