Yüz Yüze
    4,4
    Yüz Yüze hakkında görüşlerin ?

İkbal A.
    İkbal A.

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Mükemmel ötesi bir film...
    HAMLET1980
    HAMLET1980

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok kral bir film...
    shamet84
    shamet84

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir aksiyon filmi.Zaten yönetmende john woo ondanda bu beklenir.Eğer aksiyon seviyorsanız izleyin beğeniceksiniz.
    sasili
    sasili

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    puanı kadar iyi olmayan film.
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    cocukken izLemistim bayiLmistim...
    zafer-cesur
    zafer-cesur

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Ne diyeyim tek kelimeyle mükemmel bir film, gerek oyuncuları gerek konusu.. 10/10 =)
    umcuuuk
    umcuuuk

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmi ilk izlediğimde ortaokuldaydım ve hyran kalmıştım zaman geçtikçe 2-3 kez izlediğimde gene süperdi gene muhteşemdi ve öyle kalacak.Gerek senarysu gerek kurgusu gerek yönetmeni olsun muhteşem bir yapım.Arşivlered bulunması gereken bir film...
    korsan-x
    korsan-x

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bence anlatilamayacak kadar guzel olan bir yapi Ozellikle basrol oyunculari bu filmi mukemmel kiliyor 10/9.5 c,)
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslar tam arsıvlık fılm dıyebılırım konusuyla oyucularıyla ınanılmaz bı yapım heran ne olacak beklentısıyle ızlıyecegınız soluksuz bı fılm sıddetle tavısye edıyorum 10/9.8
    Fahri07
    Fahri07

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    film ilk başlarda sıradan aksiyon filmleri gibi gözüksede izlendikçe değişiyor ve izleyiciye ayrı bir merak veriyor.filmi izlerken hep acaba ne olacak diye soruyosunuz kendinize.john travolta ve nicolas cagei bir arada görmek ve rollerini değiştirmek ayrı bir güzellik katmış filme.senaryo olarak da zamanına göre gayet güzel tasarlanmış bir film.filmi izlerken hem aksiyona hemde maceraya yeterince doyuyorsunuz gerilimi de cabası...sonuç olarak mükemmel bir film diyebilirim.10/9
    semahos
    semahos

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    sıkı bir aksiyon isteyenler mutlaka izlesin.Cage ve Travolta zaten bu türün ustaları.özllikle filmin başlangıcı uçağı helikopterle kaldırmamak iyi fikir.
    evilescence
    evilescence

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    En beğendiğim bilim kurgulardan birisi.. Diğer filmlere göre çok çok farklıydı.. İzlemenizi kesinlikle öneririm..
    filmdenanlar
    filmdenanlar

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten müthiş bir film.oyunculuk hat safhada ki bazen ters roller bile üstlenilmiş:D.mutlaka izleyin gerek kurgu gerek senaryo gerekse finaliyle muhteşem bir film.
    h-pural
    h-pural

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    FiLm SeverLerden Bu FiLmi izLemeyen Çok Şey Kaybeder.. GeneLde Yorumlara Bakıp FiLm aLıyordum. Bu Sefer GüzeL Bir Film Çıktı..

Hiç Beğenmiyceğin Bir FiLm BiLe oLsa Nicolas Cage Ve John TravoLta oynuyor diye aLırım Bu FiLmi..
    harun3404
    harun3404

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    gelmiş geçmiş en iyi filmlerden