Filmi ilk izlediğimde ortaokuldaydım ve hyran kalmıştım zaman geçtikçe 2-3 kez izlediğimde gene süperdi gene muhteşemdi ve öyle kalacak.Gerek senarysu gerek kurgusu gerek yönetmeni olsun muhteşem bir yapım.Arşivlered bulunması gereken bir film...
film ilk başlarda sıradan aksiyon filmleri gibi gözüksede izlendikçe değişiyor ve izleyiciye ayrı bir merak veriyor.filmi izlerken hep acaba ne olacak diye soruyosunuz kendinize.john travolta ve nicolas cagei bir arada görmek ve rollerini değiştirmek ayrı bir güzellik katmış filme.senaryo olarak da zamanına göre gayet güzel tasarlanmış bir film.filmi izlerken hem aksiyona hemde maceraya yeterince doyuyorsunuz gerilimi de cabası...sonuç olarak mükemmel bir film diyebilirim.10/9
sıkı bir aksiyon isteyenler mutlaka izlesin.Cage ve Travolta zaten bu türün ustaları.özllikle filmin başlangıcı uçağı helikopterle kaldırmamak iyi fikir.
gerçekten müthiş bir film.oyunculuk hat safhada ki bazen ters roller bile üstlenilmiş:D.mutlaka izleyin gerek kurgu gerek senaryo gerekse finaliyle muhteşem bir film.