Gilbert'in Hayalleri
    4,4
    Gilbert'in Hayalleri hakkında görüşlerin ?

nskmourinho
    nskmourinho

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    roller gercekten harika ama filmi cok vasat buldum 5/10
    arthas-64
    arthas-64

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    filmi az önce izledim çok beğendim.özellikle gilbert ın artık sinirine hakim olamayıp arnie i dövdüğü sahnede, o zihinsel engelli çocuğun bile birkaç saniye düşünüp kendini boşlukta hissetmesi en güvendiği en sevdiği insanın bunu ona yapması...çok etkileyici unutamayacağım sahnelerden biriydi 9/10
    ftharc91
    ftharc91

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi izlemedim ama izliyeceğim kesin çünkü leonardo ve jony depp aynı filimde düşünamiyorum bile süperdir kesin izliyeceğim ..
    jQsmin
    jQsmin

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    harika bi film.. ben baya ağladım izlerken..leonardo müthiş oynamış,tüm oyuncular öyle..söylenecek çok söz yok 10/10..izleyin..pişman olmazsınız..
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    rahatlıkla izlenebilecek bir film.oyuncular tek kelimeyle mükemmel,ama tabii ki leonardo dicaprionun tarihe geçebilecek performansı biraz daha öne çıkıyor.sanki o çocuk titanicte,the departedta,body of liesta,blood diamondda ve daha pek çok filmde izlediğimiz çocuk değil.harika bürünmüş arnie rolüne.yeteneğini daha o yaşta gösteriyor dünyaya.johnny depp de bir harika aslında.sıkışmışlık hissini vermeyi çok iyi başarıyor,bunu yaparken doğuştan gelen yüz hatlarını vs. de çok iyi kullanıyor.konusu da sürükleyici,juliette lewis çok sevimli,çok büyük ihtimalle beğeneceğiniz bir yapım.
    dolunay946
    dolunay946

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    ben bu filmi 4 yıl önce izlemiştim,tesadüf karşıma çıktı yorum yazayım dedim:)leonardo di caprionun oyunculuğuna hayran kalacaksınız!4 yıl sonra bile hala aklımda hareketleri.sağlam bi film,takdir edilesi bi oyunculuk...
    ryl-flsh
    ryl-flsh

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    hangi kelimeleri kullanıp bu film için iyi bir yorum yapsam diye düşünsem bu film adına denebilecek tek sözcük dramatik ve ayrıca hayatın güel bir yanı bol bütçeli efektli kaliteli bir yaparsanız bir numara olursunuz bu tarz bir yapıp birinci olmak çok güzel olurdu çünkü kaliteli di caprio nun en iyi oyunculuğu izleyin vakit kapbı die düşünülcek bir film değil.
    kapici125
    kapici125

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Valla izlediğim en iyi Depp filmiydi :) gerçekten izlenmeye değer yani vakit ayrılması gereken bir film 8/10
    Ertan Can
    Ertan Can

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Leonardo Di Caprionun oyunculuğu gerçekten mükemmeldi bu filmde. Aynı şey Johnny Depp içinde geçerli. Senaryoda gereksiz ayrıntılar olsada arşivciler bu filmi kaçırmamalı.
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir aile filmiydi. Çok dokunaklı, hüzünlü, acıtan bir filmdi. İnsanlık adına, umut adına, sevgi anlayış adına filmde çok şey bulmak mümkün. İnsani duyguların en içten olanlarını görmek için izleyin bence.
    gulchyn
    gulchyn

28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    artık bitsin diye diye izledim..izlediğim en gereksiz filmlerden birisi.yalnızca di caprionun oyunculuğu var takdir edilebilecek,gerisi boş.film bitince ee ne oldu şimdi denecek kadar boş.
    Plagueis
    Plagueis

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    sırf leonardo dicaprionun müthiş performansı için bile izlenebilcek bir film. johnny deppde rolünde çok iyiydi. ailesi ve aşk arasında sıkışıp kalan yalnız bir gencin hikayesi. oldukça sade, sıcak bir film. leonun bence en iyi performansı bu filmde o yaşta süper iş çıkarmış gerçekten 7/10
    hayalci-010
    hayalci-010

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Hayattan bir parça ve insanı gerçekten etkiliyor, Dicaprionun otistik hallerine de hayran kaldım..
    deth-sentence
    deth-sentence

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi televizyonda izlediğimde johnny depp'i tanıyamamıştım. ikisininde oyunculukları harikaydı özellikle leonardo dicaprio küçük yaşta olmasına rağmen müthiş bir oyunculuk sergilemişti.filmden çok duygulandım.
    angelusra-b
    angelusra-b

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    cok güzel ve etkileyici bir filmdi...özellikle leonardo dicaprio nun sergiledigi oyunculuk kesinlikle süperdi...