Gerek oyunculuk ve gerekse senaryo bakımından film gayet iyiydi duygusal bir filmdi fakat bulunduğum psikolojik durumdan dolayı film sonunda ağlamadım fakat duygusal bir filmdi bu arada şuna değinmeden edemeyeceğim. Bu film sübyancılığı temsil etmiyor spoiler: küçük bir kız babası yaşındaki adama aşık oluyor ve o adamdan karşılık almıyor. Buraya gelipte duyar kasmayın her küçük çocuk gerek erkek gerek kız çocukları kendinden yaşça büyük kişilere aşık olmuştur mesela ben çocukken Hülya Avşar'a aşıktım :) eğer leon kıza karşılık verseydi ve onunla birlikte olsaydı işte ozaman sübyancılık işlenmiş olurdu ve işte ozaman asıl tepkimi verirdim neyse sözü fazla uzatmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. Film gayet iyiydi ağlamadığım için 0.5 puan kırdım :)
Yıllardır hep methini duyuyordum ancak bir türlü bakmaya, izlemeye kıyamıyordum.En azından orjinal DVD si olmasını istiyordum, yıllardır içimde ukte olarak beklettiğim bir şeydi.Geçenler de kısmet oldu Blu-RayRIP izledim altyazılı.Kesinlikle gönlümün tahtına oturupta yıllarca kaldıramayacağıma inandığım tek film.10 üzerinden 100.
gerçekten çok güzel bir film herkezin izlemesi gereken bir film ama sonu daha farklı bitebilirdi.güzel bi son yapmışlar ama sözünde durup küçük kızı yolladığı yere gidip kan revan içinde orda ölebilirdi....:)die düşünüyorum...
Kesinlikle izlenesi kült fir film .Aksiyon,gerilim,dram hepsi bir arada. 10 üzerinden 10'u hakediyor,zaten bu kadar insan yorum yapmış, bi yerlerden bulup seyretmenizi tavsiye ederim.
izlediğim en güzel filmlerden birisiydi hatta en çok etkileyen.filmden sonra çiçek beslemeye başladım :) ayrıca eric serra da filmin müziklerini harika yapmış. 10 numara bi film