leon8225
15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
henüz çocuktum ya 94 ya 95 di.star tv de izlemiştim ve hayran kalmıştım.mükemmel bir senaryo ve bir jean reno klasiği.dvd sini aldım 3 kez daha izledim.fazla söze gerek yok.
konu itibariyle gayet güzel bir film.sevmemek olanaksız.yani hayatımın filmlerinden biri desem yeridir arkadaşlar.daha yeni izledim ve etkisindeyim.filmin sonu ve üstüne gelen inanılmaz bir müzik.inanın hareket edemedim.ağlamamak için kendimi sıktım.leon sinama tarihinin en büyük filmlerinden biri.10
Bu filmi kelimelerle anlatmak imkansız. Anlatılmaz yaşanır denir ya bu da öyle. Seyredeli belki de 10 seneyi geçti ama hala aklımda ve en iyi filmler sıralamamda en üsttekilerden bir tanesi. Hala izlemediyseniz kaçırmayın.
leon'un onca silahını çıkardıktan sonra çiçeğini sulayıp sevmesi filmin unutulmaz sahnelerinden ...bir tek bu sahneyle bile Leon'un kişiliğini anlayabiliyoruz.bu da Luc Besson'un başarısı olsa gerek.kocaman yürekli leon'u izledikten sonra insanları değerlendirme konusunda farklı kriterlere sahip olacaksınız.mathilda ayrı bir alem zaten
ya izlemeyenlere ne diyim nasıl etkiliyim bilmiyorum ki lütfen ama lütfen izleyin bu filmi harika bir konu harika oyunculuklar (leon & mathilda) kelimeler kifayetsiz kalıyor işte anlayın:)
İzledigim en iyi filmlerden biri. Natalie Portman'ın ilk filmi ve çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. Film bittikten sonra bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Sizde bişilerin yanlış gittigini hissettiren bir film.