Çok ilginç bi film tam anlamıyla kült... izlemeden önce bi fragman izlemiştim derleme bi fragmandıve bi kısmı buna aitti ama ben hepsi buna ait sadım ve bayılmıştım o yüzden çok şey bekliodum ve beni tatin etmedi tabiiki...hayal gücü açısından güzel bi film ve bazı sahneler ço iyi vurgulanmış o yüzden 10/8 verdim ama yinede bayılmadım bazı şeyler çok boş geldi..favorim diil..ama izlenilir hoş bi film...
Değişik bir film yapmışlar ama bazı arkadaşların dediği gibi başyapıt demek yanlış olur. Farklı bir konu, farklı bir dünya. Değişik bir masal olmuş aslında. Yinede herkese hitap etmeyecek bir film. Filmlerden çabul sıkılabilen, ilk 10 dakikada karar vermeye çalışan izleyiciler zahmet edip izlemesin.
amelieyi izledikten sonra jean-pierre jeunetin caroyla yaptığı bu filmi izlemeyi çok istemiştim ve bulduğumda da ardarda 3 kez izledim ve hayran kaldım. başlangıçta pek anlayamadım ve açıkçası biraz ürperdim.ama ileryen dakikalarda çok hoşuma gitti ve kendimi kaptırdım.çok masum ve tatlı bir öykü.özellikle ufkalığın oburluğuna bayıldım.mekanlar, kostümler...çok ince düşünülmüş, uğraşılmış bir film.bence tam anlamıyla kusursuz.ne eksiği var ne de fazlası.
Bu filmi izleyin çünkü bu film bence tek başına farklı bir tür inanılmaz bir kurgu etkisi uzun süre gitmiyor. Not :Eğer herhangi bir filmi başını ortasını ya da herhangi bir yerini beğenmeyerek yarıda bırakan biriyseniz hiç izlemeye kalkmayın çünkü biraz tahammül gerektiriyor.
harika bir film.karanlık atmosferiyle beni sarıp hüzünlendiren,espirili bölümlerindeyse iki büklüm oluncaya kadar beni güldüren(özellikle krank ın çocuklara sevimli görünmek için yaptıkları) olağanüstü bir yapım.
herkes film izleyemez diyorum. İzlese de anlayamaz. çoğu insan sinemayı sanat olarak görmez. Eğer öyle biriyseniz bu yönetmenin filmlerine yaklaşmayın derim. İnce ayrıntıları ve görünmeyen noktaları yakalayanlar için mükemmel bir film. Zira yönetmen filmi bunlarla götürüyor...