e-katil
    3,4
    e-katil hakkında görüşlerin ?

sinema
    1 ziyaretçi
    17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Hiç fena değil. Finali şaşırttı güzeldi kısaca izlenebilir.. 6/10
    kemerlee
    kemerlee

2 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Genç yönetmen Jeff Wadlow çektigi kisa filmlerle ismini duyurmus hatta film festivalinde kazandigi para ödülüyle ilk uzun metraji olan e-katilin senaryosunu yazip yönetmenligini ve yapimciligini yapti. Bir gurup genç üniversiteli uydurma bir seri katil efsanesi yaratirlar çok geçmeden teker teker avlanmaya baslarlar, buraya kadar çok klasik bir slasher diye düsünebilirsiniz, ama tüm kliseleri ters düz edip devamli sasirtan çok farkli bir gerilim örnegi e-katil sonuda oldukça güzel sonunda kafayi çalistiran bir yönetmen bulduk diye düsünmenizi sagliyor.
    10/7,5
    ozzy-badd
    ozzy-badd

5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Ortalama bir teen-slasher veya 'Katil kim ?' filmi idi ... Bastan sona ilgiyle kendini izletiyor , sonunda da 2-3 tane sürpriz barindiriyor ... Ben filmi sevdim , tavsiye ederim ... 5/3 ...
    soressasor
    soressasor

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Sıradan bir film sanmıştım.yanılmışım. Gerçekten de güzeldi. 83 puan
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Finali zorlama gibi olmuş. Twist yapalım da, nasıl olursa olsun, der gibi...
    Burakrises
    Burakrises

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    ben Scream tarzında bir film beklerken beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı scream gibi sürekli önüne geleni sebepsiz yere öldüren bir katildense bu film ondan çok daha iyi gerçektende güzeldi 10/8.5-9
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

17 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Ben bu yapımın yönetmen kurgusunu izledim ve oldukça beğendim.Filmin sonunu izlediğinizde bence saw yapımlarındaki tadı alacaksınız ve eğer saw yapımlarını beğeniyorsanız cry_wolf ada hayran kalacaksınız diye düşünmekteyim.Belirttiğim gibi Saw ı beğeniyorsanız cry_wolf uda beğeneceğinizi düşünmekteyim.Sonuç olarak ben bu yapıma özellikle kurgusunu beğendiğim için 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
    V-for-memetta
    V-for-memetta

6 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Film güzeldi.yalanlarla içli dışlı olan bir grup liseli öğrencinin hikayesi.Sonuna kadar izlediğinizde siz bile tahmin etmekte zorlanabilirsiniz katilin kim olduğu konusunda tam buldum diyorsunuz bir an şüpheye düşünüyorsunuz ama müthiş final perdesi...film sıkıcı değil kendini izlettirmeyi başarıyor.Saygılarıma...
    dra-kula
    dra-kula

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bahsedildiği gibi sonu süpriz bittiği yok en başından beri katilin kim olduğu belliydi sadece neden yapmış onu öğrenmek için seyrettimfilme gelince izlenir kötü değil ama abartmaya gerek yok 10/7
    berkan-19
    berkan-19

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    hani filmin sonu için izlenir derler ya işte öyle bi filmdi...ne sondu ama mükemmel bi final sahnesi var izleyin ve görün.8/10
    vva1
    vva1

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Her nekadar şaşırtsa da sonunu beğenmedim açıkçası yarıda kesilmiş gibi oldu biraz daha sürdürebilirdi. Puanım 6.
    womenaglex
    womenaglex

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar neden bu kadar az puan almış anlamadım benFilm cok güzelldii beyendim filmi ama çok düşük almışşsenaryoyu yazmak sanırım çok işlerini almış olmalı çünkü çok güçlü bir senaryoya sahip yani sırf senaryosu için bile izlenebilir bir film,sonu muhteşemdii asla tahmin edilemezdi. tek kelimeyle muhteşemdii:):) 10/9 favori filmlerimden bazılarıı :):)
    angaralı
    angaralı

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sonunu kesinlikle tahmin edemeyeceğiniz bir film 2 kere izledim halende olsa izlerim mükemmel bir film zaman ayırıp izlerseniz değeceğini kendinizde göreceksiniz. Kötü yorumlara kanmayın izlemediyseniz izleyin derim 10 üzerinden 9.5 verdim ben
    sipru
    sipru

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    fena değildi ama çok da iyi de değildi orta 10/6
    ozgunmert
    ozgunmert

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Filmi seyrettiğiniz zaman gerileceğinizi ve korkacağınızı zannetmiyorum. Eğer boş vaktiniz varsa izlenebilecek bir film. Ama finali tek anlamıyla çok büyük süpriz. Sadece süpriz finali için bile seyredilebilir.