4,4
Kızgın Boğa hakkında görüşlerin ?
23 Şubat 2015 tarihinde eklendi
gerçek öyküden esinlenilen ve Robert De Niro'nun muazzam oyunculuğuluyla şekillenen güzel bir film 7/10
14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Scorcese Goodfellas haricinde hiçbir filmi ile benim tam olarak beğenimi kazanamamış olsada dönemine göre iyi bir spor-biyografi filmi olduğu açık raging bullun.Genede bir Rocky,bir cinderalla man izlendikten sonra ne kadar izleyiciyi tatmin edebilir soru işareti.10/7
23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Robert De Niro’nun bir röportajında, çektiği filmler içindeki en önemli filmlerimden biri dediği Raging Bull gerçektende etkileyici. Siyah - Beyaz çekilmiş olması, boks sahnelerinin inandırıcılığı ve filmin genel havası gerçekten etkileyici. Mutlaka izlenmesi gerekir diye düşünüyorum.
20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Birçok insan eminim bana kızacaklarama bu film beni çok da sarmadı ve etkilemedi. %90'ı bağırışma ve itiş-kakıştan ibaret olan geri kalanı da kaliteli çekilmiş boks sahnelerinden oluşan bir film. Çoğu kişiye göre yönetmenin en iyi filmi ama bence Scorsese'nin en iyi filmleri goodfellas ve casinodur. Tabii her 3 filmde de robert de niro ve joe pesci oynuyor; o ayrı...
19 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
80li yılların gerçekten de önemli bir filmi. özellikle scorsese tarzı kendini belli ediyor. ve nedense scorsese filmlerinin birçoğundaki gibi insanı bir türlü filmin içine çekmiyor filmi hep dışarıdan izliyorsunuz ya da scorsese filmleriyle benim aramda bir uyuşmazlık var. scorsese denince cape fear derim ben. bunun yanında robert de niro’da gerçekten iyi oyunculuk çıkarmış. burda bunu yazmamak için zor tuttum kendimi ama yok ya, robert de niro bir al pacino değil, al pacino filmlerinde neredeyse filmi bırakıyor pacino’yu izliyorsunuz ama robert de niro değil öyle.