4,4
Kızgın Boğa hakkında görüşlerin ?
20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
''Kızgın Boğa'' filmi bir çok kişi tarafından Scorsese'in en iyi filmi olarak kabul edilir. Film De Niro'ya en iyi oyuncu oscarını kazandırsa da en iyi film ödülü Robert Redford'un ''Sıradan İnsanlar'' filmine gitmiştir. De Niro bu film için 20 kilo almış ki sırf bu bile oscarı hakettiğini gösteriyor. Nitekim aynı oscarı Cani filmindeki muhteşem performansı ve benzer şekilde aldığı kilolarla Charlize Teron da kapmıştı. De niro'nun mükemmel oyunculuğunu kaçırmayın...
12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi 1 seneden uzun bir zaman önce almıştım.ama sıradan bir boks filmi olduğunu düşünerek izlemeyi erteledim hep.çok büyük bir hata yapmışım.mükemmel bir film.insanı alıp götürüyor.10/9
16 Nisan 2003 tarihinde eklendi
en iyi yönetmenim ve en iyi oyuncum bir arada.. gerçekten mükemmel film.. De Nıro'yu ağzı açık olarak seyrettim...inanılmaz bir yetenek (tartışılmaz) ... şimdiye kadar gördüğüm en iyi boks sahnelerine sahip...yan rollerinden başrole kadar Scorsese'sin klasik kadrosu her zamanki gibi izleyenleri kendilerine hayran bırakıyorlar..en iyi 3 scorsese filminden biri.. kesinlikle seyredin derim başkada birşey demem!!!
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Martin Scorsese ve Robert De Niro’dan yine bir klasik daha...Robert De Niro, vahşi yanını bir kenara koymuş her an onu çıkarmaya meğilli olan bir karakteri canlandırmada gösterdiği performansla oscar ödülünü de kazanıyor.Aslında karakteri canlandırmakla kalmamış adeta o karakteri yaşamış diyebiliriz.Joe Pesci performansını da unutmamak gerekir.Pesci de kusursuz bir performans gösteriyor.Film;Jake La Motta’nın boks hayında ki yükselişini ve düşüşünü etkileyici bir şekilde anlatıyor.Sinema tarihinin en iyi spor filmi unvanını sonuna kadar hakeden bir başyapıt.
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
iyi performans..ama bazen ağırlaşıyor onun dışında gayet iyi...
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu filmle bu kadar geç tanıştığım için kendimi çok şanssız hissediyorum,çok şaşırtıcı gerçektende bu film,belki film değilde robert de niro'nun bu halleri çok garip geldi,alışmşım tabii robert de niro'nun hep renkli ekrandaki performansına,siyah beyaz camda bir farklı de niro,bu filşm için söylenecek fazla bişey yok,scorsese geçte olsa yaklaşık 20-30 sene oscarı köstebekle aldı,akedemi neden bu yönetmene ödül vermedi anlamak güç gerçekten,joe pesci'de de niro'nun oyunculuğuna iyi karşılık veriyor,robert de niro bu film için 20 küsür kilo verip 40 küsür kilo almış,gerçektende takdire şayan,8/10 iyi seyirler.
28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
aslında teknik olarak o kadar iyi film değil.fakat de niro oyunculuğu filme değer katıyor.bence konuda çok ahım şahım değildi.boks filmleri içinde rocky den iyisi yok onuda anladım.herşeye rağmen 10 üzerinden 8
9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bu filmi bi kere izlemek yeterli değil bence. de niro sinema tarihinin en iyi oyunculuk performanslarından birini sergilemiş. Sinema tarihine geçmiş bu film tek kelimeyle mükemmel
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Joe Pesci ve Robert de Niro'nun olağanüstü performansları sayesinde başarılı bir film. Siyah beyaz olması da olayı daha sanatsal kılmış... 8/10
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Scoresese Gerçekten en harika filmlerinden birini yapmış diyebilirim.Ben bu filmde de niro’nun çok iyi bir performans gösterdiğini düşünmüyorum.Filmin kahramanı bence Joe Pesci ve gerçekten oscarı sonuna kadar hak etmiş.
16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Wallahi en çok hayal kırıklığı yaşayıp da üzüldüğüm filmlerden biridir.
Ben aldığı övgülere, puanlamalara bakarak başyapıt bekliyodum ama güzel olan fakat başyapıt/muhteşem diyemeyeceğim 1 film çıktı karşıma.

Pesci gerçekten çok iyi oynuyo hareketleri ses tonu vs., De Niro zaten oturmuş rolün kalıbına. Sonda ayna karşısında yumrukları sallaması...
Film ortalarda sıkıcı bir hal alabiliyo sonlara doğru biraz daha dramatize ton ağır basıyo.
Sondaki Ayna karşısındaki Monolog sane çok güzeldi, geri alıp tekrar izledim.
8,3/10
Çok büyük beklentiniz olmasın
30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yer yer sıksada yinede robert de nironun hatrına izlenebilir.adam rolü için o kadar kilo almış,emek harcamış.buna saygı duymak lazım.işte gerçek oyunculuk budur.rolü için her fedakarlığı yapmış.sırf bunun için bile izlenmeli bence
17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İzlediğim ve zaman kaybı olarak gördüğüm, uzun sıkıcı senaryosuyla bunaldığım, bitse de gitsek dediğim ,saatlerin geçmek bilmediği, robert de niro gibi başarılı bir oyuncuyu bile gözümde küçülten, gereksiz bulduğum, abartılmış olduğunu gördüğüm bir filmdir.
Belli bir kariyere sahip olmuş, yetenekli olduklarını kanıtlamış insanlardan daha sürükleyici filmler beklerdim,film öylesine ağır gitti ki içeriğinde bir şey bulamadım..donuk ve duygusuzdu..kısacası sıkıldım,bu benim için bir filmi kötü kılan unsurdur.İzlenmesini tavsiye etmiyorum...olmamış...
14 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Usta yönetmen ve oyuncu kadrosuyla bir solukta izlediğimiz ve 120. dakkanın sonunda devam etse dediğimiz scorsese filmlerinden..
gerçek bir yaşam hikayesi, ve hatta bu gerçek kişnin bile ben oynasaydım bu kadar gerçekci olmazdı dediği mükemmel bir film.
8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Robert de niro sinemogratofisinin kuşkusuz en önemli filmi. gerçek bir başyapıt, mutlaka izleyin ve martin scorsesenin ne denli büyük bir yönetmen olduğunu görün.