zaten biliyordum,daha nceki pek ok performans bana ayn eyleri dndrmt,fakat raging bull da bittikten sonra aklma gelen ilk ey yine robert de nironun ustal oldu.bu aktr amzn en iyisi sanrm.mutlaka filmi izleyenler de benimle ayn gr paylaacaklar.kelimelerle anlatlamaz bir oyunculuk.ve tabii joe pesci.kardeler rolnde ikisi de muhteemler.jow pesci her zaman yardmc rollerde kalm ve oscarn bu rollerden birinde (goodfellas) almtr ve ne yazk ki ou sinemaseverin gznde hep arka planda kalmtr.fakat dierlerini braktm sadece raging bull bile onun da muhteem aktrln fark etmenizi salayacaktr.filmin finalinde tabii ki la motta ve dier karakterlerle ilgili,filmin konusu ve olaylarla ilgili fikirler aklmdayd,fakat bunlarn da nnde martin scorsesenin ynetmenliini,ve dediim gibi de niro ile pescinin performanslarn takdir ettim ncelikle.siyah beyaz ekimler,kamera kullanmlar ok karakteristik bir filmle kar karya olduumuzu zaten daha giri sahnelerinde,jeneriklerde dahi belli ediyor kendini.vgleri hak eden,ok salam bir film.sinema tarihinin mutlaka izlenmesi gerekenlerinden.gelmi gemi en iyi biyografilerden biri.