Varoluş
3,6

jamesbond-2
jamesbond-2

24 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Bilim-kurgu çok sevmediğim için beni sarmadı ama farklı,herkese hitap etmeyen bir film çekmiş çek dünyayla sanal alemin iç içe geçtiği ve birbirinden ayrımanın pek de mümkün olmadığını falan anlatıyor,bu türden hoşlananlar hariç diğerleri beğenmeyebilir
odinhan
odinhan

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Finalini çok iyi buldum onun haricinde filmde bir akış sorunu ve oyuncuların uyumsuzluluğu göze çarpıyordu.Bilim kurgu olarak iyi bir senaryoya sahip olsada anlatımı iyi değildi.10/6
milsin
milsin

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir konu ancak bu kadar yavan işlenebilir gerçekten oldukça basit bir film olmuş sonunun hatırına 10/5.5...
hilkayist
hilkayist

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
son sahnesi "hönk" ettiren bu sahne hatrına izlenebilecek bir film..
sıkılarak izlediğim yine bir Jude Law filmi..
şu adamı adam gibi bir filme dahil etmiyolar gitti.. :)
iyi seyirler../6
erdenizpasali
erdenizpasali

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
oldukça enteresan bir film.. özgün bir yapım daha önce bu tarzda (en azından bu kadar karışık) bir film izlememiştim.sonunda kafamızda soru işaretleri bırakmaması belki izleyiciyi mutlu edebilir fakat bir david lynch hayranı olarak bazı boşlukların izleyici tarafından doldurulmasından yanayım. sürükleyici fakat yeterince germiyor.. aksiyon sahneleri çok ağır ilerliyor.. film, özgün yapısından dolayı tavsiyemdir..7/10