Repo Man
    3,4
    Repo Man hakkında görüşlerin ?

kemerlee
    kemerlee

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    2010 tarihli yeni çevirmi oldukça güzel dinamik bir bilimkurgu filmiydi bu yüzden binbir zorlukla bulup izledim özellikle ilk yarım saati oldukça ilginç ve farklıydı ama her dakika ilerliyen abzürtlükler, abartılar sonunda tavan yapmaya başladı ve resmen ipin ucu kaçtı, olabilecek en abzürt en tuhaf sonlada bitti.Miguel Sapochnikin çektiği yeni versiyonda bir çok eksiklik var ama bu tarz bir filmden eli yüzü düzgün şaşırtıcı bir bilimkurgu çıkarabildiye alkışlamaktan başka bir şey yapılmaz.
    MojoRising
    MojoRising

16 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    ''Repo Man'' ilginç bir film, kesinlikle klasik sinema dilini kullanmıyor. B sınıfına özgü filmlerin bütün kodları var filmde. Kült tabir edilen filmlerden kısaca. Popüler sinemaya mesafesi bakımından ''Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi'' nin 80'ler versiyonu diye tanımlandırsam fazla abartmış olmam sanırım. (''Bir Otostopçunun Galaski Rehberi''ne göre daha salaş, daha fazla B sınıfı bir film var karşımızda yalnız). Tekrar bulsam da izlesem dediğim tuhaf filmlerden ''Repo Man''. Son olarak 2010 yapımı ''Repo Man'' in bu filmle alakası var mı yok mu bilmiyorum cidden.