In The Name Of The Father,Daniel-Day Lewis'in müthiş oyunculuğuyla süslenmiş "haksızlık" temalı bir yapım.Filmi izlemeden önce baktığım yorumların geneli olumlu yöndeydi ve bu yüzden filmi izlemeden önce az çok beklentim vardı beklentimi karşıladı mı derseniz kısmen evet diyebilirim.Filmin başları oldukça sürükleyici ama ilerledikçe ağırlaşan bir temposu var ama o ağır tempoyu oyunculuklar kurtarmış,Daniel Day-Lewis yine döktürmüş bence bu filmde o oynamasaydı film beni daha az etkilerdi heralde ama Daniel-Day Lewis'in müthiş performansı sayesinde film beni daha fazla etkiledi.Film bence bir başyapıt değil ama ortalamanın üzerinde bir film diyebilirim.İzlerken zaman zaman tüylerim diken diken oldu zaman zaman da gerçekten dramı hissettiğim anlar oldu ama bunda tabiki de Daniel Day-Lewis'in harika performansının etkisi var.Filmin bence en büyük eksikliği fazla trajik sahnenin eksikliği ve kayda değer etkileyici müziklerin olmaması ama genel olarak film oldukça keyifli zaman zaman dramatik ve izlerken süresi biraz uzun olmasına rağmen fazla sıkmayan bir film,ben filmi beğendim diyebilirim izlemeden önce çok fazla beklentiniz olmadığı takdirde filmden tatmin olabilirsiniz,ben puanımı Daniel Day-Lewis oyunculuğu hatrına biraz daha veriyorum,haksızlığa uğramış insan(lar)ın hikayelerini izlemeyi seviyorsanız tavsiye ederim.