İlk olması ve de ilginç kurgu ve gerilimi ile baya bir hoşuma gitti. Serinin 3 filmini de aynı gün izleme şansım odu. 2002 ve 2004 yapımarına göre daha başarılı. Tuzaklar baya çekici. 8/10
filmi bikaç sene önce izlemiştim ama küpün içindeki tuzaklar,o şifreler hala gözümün önünden gitmiyo..gerim gerim gerilmek isteyenler için bire bir bu film :DD vede filmin en iyi serisi bu bence...
Klostrofobisi olanlar izlemesin:) Fılmın senaryosu oyle ahım şahım bişi diil ama en azından heyecanı evamlı ayakta tutuyor "bu odada ne olacak acaba" dıyorsunuz her odada.Araya sıstemı ve dunyayı sorgulatmak amaclı felsefe falan da yerlesırmısler.Amakeske bu kübü kımın ne amacla kurduğu gıbı sorulara cvp da verılseydı.Kımbılır belkı de bu gızemdır ızleyenlerı ceken...
Güzel bir yapım belki çok fazla birşey sunmuyor ama merakı diri tutuyor. Deyim yerinde ise su gibi akıyor, ama bence daha orijinal olabilirdi. Çelişkiler ve karakterler biraz zayıf. Kurgu başarılı
Filmin tüm serisini izledim ve hepsi de beni sardı,tatmin etmeyi başardı.Kurgusu gayet iyi.Seyirciyi etkisi altına alıyor,her saniyesi merak uyandırıyor.Bence izlemeye değer,izlemeyenler izlesin.Beni en çok etkileyen de Küpün sonsuzluğa gitmesi,zekice.
kesinlikle mükkemmel bir film.çekildiği döneme bakıldıgında vede kısıtlı bütçesine rağmen mükkemmel,özgün sadece oyuncular daha kaliteli isimler olabilirmiş dedirten müthiş film
serinin başlangıcı. yönetmen kısıtlı alanda elindeki kısıtlı malzemeyle bence iyi bir iş çıkarmış. oyunculuklar vasatın üstünde olsa daha güzel bir film olabilirdi ama orjinal bir konusu ve sürükleyici bir yapısı var filmin izlenmesi gereken bir seri 6/10