fınch sen bu işi biliyosun gerilim filmlerinin 1 numarasısın zeka sınırlarını zorlayan bir film öle sahneler varki 3 kere falan izleyince anca anlıyorsunuz
Bence David Fincherın Fight Clubtan sonraki en iyi filmiydi.Kurgu,verilen gerilim,insanda meydana getirdiği stres bu filmde herşey vardı.İzlemeyenler gerçekten çok şey kaçırıyor.
Sonuna kadar gizemini koruyan, çok farklı bir gerilim. Fincher ustalığını konuşturmuş. Hala izlemeyen varsa inanın çok şey kaçırıyor. Mutlaka izlenmesi gerekenlerden. 9/10
yahuu hakkaten cok etkilendim bu filmden bana yorum bile yazdrdi:)yane su filme olumsuz yorum yapan arkiler filmden ne kadar anlıolar tartısılır..süper süper süperdii..
Ben ce film dedigin böyle olmalı . filmi eleştiren arkadaşları gördüğümde çok şaşırdım. Bence cok akılda kallıcı harika bir film. Oyunculuk seneryo yönetmenlik herşeyiyle kusursuz. BU filmi hemen izlemelisiniz.