Sessizliğin Gürültüsü
    3,7
    Sessizliğin Gürültüsü hakkında görüşlerin ?

kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Filmin senaristi ve yönetmeni de olan başrol oyuncusu Allen Baron sade ve yapmacıksız oyunculuğuyla Frank Bono karakterine hayat vermiştir. Yalnızlık çeken kiralık bir katilin iç dünyasını başarıyla ele alan film, yaptığı duygu tasvirleriyle psikolojik bir film olmanın yanında bir kara film örneği olarak da önemli bir çalışmadır. Başrol karakterin dış sesiyle sistemin tıkanıklığını ve yaşadığı şehrin karamsarlığını anlatması benim için baya ilgi çekiciydi.

Not: Gösterildiği yıl fazla ilgi görmeyen film 1990da San Francisco Kara Film Festivalinde gösterildiğinde biraz dikkatleri çekmişti.Daha önce sadece birkaç televizyon dizisi yönetmiş olan Allen Baronun ilk sinema filmidir. Aslında filmin başrolü için önce Peter Falkla anlaşmış olan Baron, Falkın daha iyi bir ücretle Murder, Inc. adlı başka bir gangster filminde oynamayı tercih etmesi üzerine ekonomik nedenlerle kendi filminin başrolünde yine kendisi oynamaya karar vermişti.The Criterion Collection şirketi 2008 yılında filmin bir DVDsini çıkartıncaya kadar neredeyse böyle bir filmin varlığı bilinmiyordu.

Daha sonraları Martin Scorsese bu film için"Birkaç kilit New York filminden biridir" açıklamasını yapmıştı.

Ellerin terliyor ama sorun yok, çünkü neden olduğunu biliyorsun. İçindeki Harlan nefreti. Sen onlardan, onlar da senden nefret ediyor. Tıpkı büyüdüğün diğer Harlan gibi.
    - Frank Bono
    Düşük bütçeli ve bağımsız sinemanın kaliteli örneklerinden olan bu müthiş filmi izlemeniz dileğiyle.
    Jef---Costello
    Jef---Costello

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Blast of Silence bir Le Samourai değil ama yine de izlenilmeyi hakeden çok klas ve güzel bir film..Karakter sanki biraz daha melankolik olabilirmiş, 'içinde kör fırtınalar olan, soğuk ve acımasız bir adam' profilini iyi çizmiş ve oynamış Allen Baron..Karakterimiz bir asosyal veyahult sosyopat..o yüzden insanlarla pek iletişim kurmuyor veya iletişim kurabiliyor ama bunu sevmiyor çünkü yapısı ve işi gereği böyle olmak zorunda..Başkarakterimiz 'yalnızlığı' dış ses tarafından hep vurgulanıyor film boyunca..'Acı içinde doğdun'Yalnızsın, ama buna da aldırış etmiyorsun. Yapayalnızsın, öyle de olması gerekiyor. Hep yalnızdın.?'Önemli olan tek şey yalnızlığın: Ne yaparsan yap, nereye gidersen git, gördüğün hiçbir şeyin önemi yok, yaptığın her şey boşuna, aradığın her şey sahte. Var olan tek şey yalnızlık, her seferinde er ya da geç karşında bulduğun, dost ya da yıkıcı yalnızlık; onun karşısında, her seferinde yalnız kalıyorsun, yardımdan yoksun, şaşkın ya da afallamış, umutsuz, sabırsız.?filmin finali bnce tipik bir fransız filmi havasında.ama film abd yapımı ilginç gerçekten....Artık yalnızsın, yapayalnız..Çığlık öldü.Acı yok.Yeniden yuvandasın.Yeniden soğuk ve siyah sessizliktesin..10/10