Tibet’te Yedi Yıl
    4,3
    Tibet’te Yedi Yıl hakkında görüşlerin ?

x-bedi--x
    x-bedi--x

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ---Gidiyorum'Terketmek değil,,yalnızca gidiyorum'Bırakmaktaki amacım her şeyi ,,gitmelerin kendisini özlememek olsun?---Yıllar geçsin,,ben her zaman yaptığımı ; pişmanlığımı yaşayayım'Zaman harcasın beni,,yıllarıyla dize getirsin?---Özlem kalsın içimde'Sizi terk ettiğim ve ardından terk edildiğim güne olan özlem..Hayat versin bedelini hatalarımın?---Sana değil,,ona değil,,kimseye değil,,kendime yapıyorum ben bunu..Öyle istiyor canım Acıtmak ve acıtılmak var kaderimde..Elimde değil,,olmuyor?---Geçti yıllar..hesabını da sordu?---Asi ruhum özlemeyi seviyor'Sevmek yada sevilmek değil,,yalnızca sevmeyi özlemeyi seviyorum'Özlemin kendisiyim,,,içimi kopardıkça mutluyum?---Yıllar öğretti hayatı,,öğretti yaşamayı'Ama anlatmadığı tek şey özlemine olan susuzluğumun kandığı an?---Kaderide gördüm,,kederin en acısını da tattım,,kayıplarımda oldu yitip gittiklerim,,sevip kavuşamadıklarım,,ayrılıklara kaldı ruhum bitmeyen ayrılıklara?---Döndüğümde karşılanmak güzel'Yokluğumda yaşattığın güzel'haksızlığımı bağışlaman güzel?---Ben benim başkası olamam'başka hayatlarda var olamam? yapmak istediklerimi yapamadıkça aldığım nefeste,,baktığım sende yalansın bana..---El değmemiş,,saf hayatların nasıl düşüncelerle buluştuğunda olabilecek en adaletli dünyaları sunuyor bize'Filmin havası ve düşünce ruhu bana kendini sevdiren'Yaşanışlıklara hayranım?.
    tahaakyurekli
    tahaakyurekli

18 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    bu film tarihi ve sosyal açıdan dünyanın en gizemli bölgelerinden biri olan tibetteki insanlar ve bu insanların inanışları hakında çok önemli düşünceler edinmemizi sağlıyor.ayrıca filmde kişisel olarak harrerin bulunduğu durumu anlayabiliyor harrerin kişilğinden kendi hayatımız hakkında sonuçlar çıkartabiliyoruz.harrer in mükemmel olarak gördüğü özellikler lhasanın kültürlü bayan terzisini etkilemeyi başaramıyor bu da filmdeki enstatanelerden. film bittiğinde sanatsal birdoyuma ulaşıyoruz
    altuneli
    altuneli

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Egolarına teslim olmuş bir insanın nasılda karakterinin değiştiğini görüyoruz bu filmde. Kendinizi kahramanımızın yerine koyun ve evinizden binlerce kilometre uzakta dış dünyayla alakası olmayan garip bir ülkede misafir olarak yaşadığınızı ve üstüne üstük hiç görmediğiniz oğlunuzun sizi babalıktan redettiğini düşünün. Tarifsiz garip duygularr olsa gerek. Birde Tibet halkının gizemli yaşamlarını bize gösteren ve inanılmaz doğa görüntüleriyle bu film tek kelimeyle harika bir yapım olarak yeerini almış... Dipnot olarakta şunu söyliyeyim Brad Pitt'in bu filmden sonra Çin'e girmesi yasaklanmış.
    sesqie
    sesqie

25 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    işte yaa hayatımın filmi filmi izlerken içim gidiodu defalarca izledm we hiç sıkılmadm we sizinde sıkılmayacağınızdan eminim mutlaka izleyin hayatımda izlediim en anlamlı filmdi...;)
    zerrinle
    zerrinle

8 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    içeriği dolu dolu işlenen, küçük detaylarla süslenen gayet hoş bir filmdi. film gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. film boyunca heinrich harrer’in gözüyle görüyoruz filmde akıp giden olayları... ayrıca kahramanın ruh dünyasına doğru yolculuğa çıkıyoruz. samimice işlenen içeriğinin yanısıra, sıcak üslubuyla bizleri kendine bağlıyor bu film. kahramanları seviyoruz ve sevginin her şeye rağmen savaşın, acımasızlığın karşısında yücelişini beğenerek izliyoruz.bu filmi tüm filmseverlere önerebilirim. klasik hollywood filmlerinden çok farklı bir film.iyi sinema günleri...
    ali-kahvecix
    ali-kahvecix

13 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bitanesi. kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum. muhteşem bir film.herkese tavsiye ederim....
    rradikall
    rradikall

19 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    slm arkadaşlar bu filmin adını çok duymuştum ama izlemek daha yeni kısmet oldu ve film beni çarptı arkadaşlar BU FİLMDE HERŞEY VAR ve brad pitt harika bir çok filminden daha iyi bir performans sergilemiş bu film artık benim KLASİKlerim arasında eğer hala izlemeyen varsa .KESİNİKLE izlesin.
    pokeimam1001
    pokeimam1001

23 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    brad pitt bodur
    aha filim budur
    ilker369
    ilker369

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    gayet başarılı bir senaryo ve filmin gidişatıda gayet güzel zaten brad pitt in olması filmi gayet toparlayıcı bir etken.bütün oynayan oyuncuların filme ağırlık verdiği bir şölen diyebiliriz .izlenmesi gereken bir film
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film. Yer yer bana "son imparator" filmini hatırlatsada hakikaten güzel filmmiş dedim ve zevkle seyrettim.
    erdo1903
    erdo1903

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    tarıhın en ıyı 10 fılmı arasına gırer yıllar once ızlemıstım ama hala unutabılmıs degılım
    f-corleone
    f-corleone

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    bence harika bi filmdi.. brad pitt oyunculuğunu göstermiş.. 97 yılı yapımına göre gayet kaliteli.. bazı filmler aktör için izlenir ama bu onlardan değil..
    banadolu
    banadolu

5 Şubat 2003 tarihinde eklendi
    filmin artısı sanırım olayların gerçekte yaşanmış olması ama çok ağır bir film,belki biraz daha savaş sahnesi olsaydı daha heyecanlı olabilirdi
    hookers
    hookers

26 Kasım 2002 tarihinde eklendi
    FİLMİN ÖZELLİKLE GÖRÜNTÜ YÖNETMENLİÐİ ÇOK BAŞARILI.TİBET UYGARLIÐININ VE HİMALAYALARIN GÖRKEMİ ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YANSITILMIŞ.KARAKTERLERİN GERÇEK OLMASI DA FİLME BİRAZ BELGESEL HAVASI KATIYOR.BU TİP BİR FİLM İÇİN ÇOK YÜKSEK OLAN 60 MİLYON DOLARLIK BÜTÇESİYLE GÖRKEMLİ BİR YAPIM...