---Gidiyorum'Terketmek değil,,yalnızca gidiyorum'Bırakmaktaki amacım her şeyi ,,gitmelerin kendisini özlememek olsun?---Yıllar geçsin,,ben her zaman yaptığımı ; pişmanlığımı yaşayayım'Zaman harcasın beni,,yıllarıyla dize getirsin?---Özlem kalsın içimde'Sizi terk ettiğim ve ardından terk edildiğim güne olan özlem..Hayat versin bedelini hatalarımın?---Sana değil,,ona değil,,kimseye değil,,kendime yapıyorum ben bunu..Öyle istiyor canım Acıtmak ve acıtılmak var kaderimde..Elimde değil,,olmuyor?---Geçti yıllar..hesabını da sordu?---Asi ruhum özlemeyi seviyor'Sevmek yada sevilmek değil,,yalnızca sevmeyi özlemeyi seviyorum'Özlemin kendisiyim,,,içimi kopardıkça mutluyum?---Yıllar öğretti hayatı,,öğretti yaşamayı'Ama anlatmadığı tek şey özlemine olan susuzluğumun kandığı an?---Kaderide gördüm,,kederin en acısını da tattım,,kayıplarımda oldu yitip gittiklerim,,sevip kavuşamadıklarım,,ayrılıklara kaldı ruhum bitmeyen ayrılıklara?---Döndüğümde karşılanmak güzel'Yokluğumda yaşattığın güzel'haksızlığımı bağışlaman güzel?---Ben benim başkası olamam'başka hayatlarda var olamam? yapmak istediklerimi yapamadıkça aldığım nefeste,,baktığım sende yalansın bana..---El değmemiş,,saf hayatların nasıl düşüncelerle buluştuğunda olabilecek en adaletli dünyaları sunuyor bize'Filmin havası ve düşünce ruhu bana kendini sevdiren'Yaşanışlıklara hayranım?.