meceraperest bi konusu var filmlin yarısına kadar bi dağcı filmi izler gibi izliyosunuz ama daha sonra filme drama hakim oluyor ve filmde anlatılmak istenen bi cok sey var arkadalık yalnızlığın zor olduğu gibi ama dada sonra asıl msj veriliyo kiinsanlar özgürlülleri için verdikleri mücadeleler savasın insanı ne tur durumlara soktuğu gibi konular ..kısaca cok iyi bir bas karakterin hayatı değiştiği gibi bazı konularda hayata bakışınızı değiştirecek bir film
İşin siyasi boyutu bir yana; Tibet'i ve Tibet bilgeliğini dünyaya tanıtan filmlerden biri olarak, çok iyi iş çıkarıldığını söyleyebilirim. Film boyunca izleyene huzur veren müzikleriyle, söyleyecek çok şeyi olan, egzotik bir hikaye. İzlenmezse çok şey kaybedilecek bir film.
filmi geç izleme şansı buldum.çok huzur verici bi film bence.brad pitt'in oyunculuğuda her zmnki gbi çok başarılı.tibetin kendi içinde değerlerini koruması çok etkiledi beni.izleyin bence vaktinizi kaybetmezsiniz.
Filme genel olarak bakıldığında iyi bir film. Fakat çok başarılı da diyemiyeceğim. Filmde çok önemli mesajlar da mevcut. Film, baştan çok çabuk gelişiyor ve dramatikliğin, duygusallığın üzerinde daha fazla durulsaydı daha etkileyici bir film olabilirdi.
film çok güzeldi her ne kadar bazen sıksada ama pitt yine bambaşka bir film yaratmış küçükken izledim bu film o zaman pek bişi anlamamıştım ama sonra anladım kaliteli bir yapımdı bence oldukça güzeldi...
yedi yıl önce izlemiştim tibette yediyıl'ı. dağ gezintileri benim hep çocukluk düşlerimdi.brad pittin yolculuğunda ona sormam gereken bir soru vardı :bir dağa nereden başlanır. bir dağın başlangıcı neresidir.